Ανοιξαν οι ουρανοί την ώρα που η Χάρις Αλεξίου ήταν στη σκηνή

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑνοιξαν οι ουρανοί την ώρα που η Χάρις Αλεξίου ήταν στη σκηνήΠαρασκευή, Ιούλιος 25, 2014 - 16:28

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ να τραγουδήσει με ομπρέλα αλλά η βροχή ήταν καταρρακτώδης και τελικά ο καιρός τη... νίκησε! Η Χάρις Αλεξίου, όσο και αν το πάλεψε στη συναυλία της στο Αίγιο... αναβιώνοντας σκηνές από το περίφημο μιούζικαλ «Singing in the rain» («Τραγουδώντας στη βροχή»), αναγκάστηκε να αναβάλει τη συναυλία της και οι Αιγιώτες θα χρειαστεί να την περιμένουν και πάλι στις 6 Αυγούστου.
Προχθές

το βράδυ το στάδιο του Αιγίου ήταν κατάμεστο από φανατικούς θαυμαστές της Χαρούλας που την περίμεναν πώς και πώς. Ομως λίγη ώρα προτού η τραγουδίστρια ξεκινήσει το πρόγραμμά της «άνοιξαν οι ουρανοί».

Το κοινό -όσο η βροχή δυνάμωνε- άρχισε να χειροκροτεί ολοένα και πιο δυνατά καλώντας την αγαπημένη ερμηνεύτρια στη σκηνή. Σε λίγα λεπτά εκείνη εμφανίστηκε κρατώντας ομπρέλα και άρχισε να τραγουδάει σαν να μην τρέχει τίποτα. Ξεκίνησε με το απολαυστικό «Ταγκό» της τη στιγμή που έριχνε καρεκλοπόδαρα και απτόητη χόρευε με την ομπρέλα της στους ρυθμούς του αγαπημένου κομματιού της κάνοντας μάλιστα και πλάκα. Τελικά η καλοκαιρινή καταιγίδα δεν έλεγε να σταματήσει και η Χαρούλα αναγκάστηκε να διακόψει το πρόγραμμά της επικαλούμενη τον πολύ σοβαρό λόγο της ηλεκτροπληξίας που θα μπορούσε να δημιουργηθεί υπό τέτοιες συνθήκες.

Τεριάννα Παππα

Keywords
Τυχαία Θέματα