Ανοίγει το πρώτο πάρκο για «μαγεμένους» επισκέπτες

16:56 7/4/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡΑνοίγει το πρώτο πάρκο για «μαγεμένους» επισκέπτες Πέμπτη, Απρίλιος 7, 2016 - 16:55

Υστερα από πέντε χρόνια εργασιών, το νέο θεματικό πάρκο των Universal Studios, εμπνευσμένο από τον «γιο» της Τζόαν Ρόουλινγκ, ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους πρώτους μαγεμένους επισκέπτες του.

Το Wizarding World of Harry Potter θα δώσει την ευκαιρία στους φαν του

μικρού μάγου να επισκεφθούν το χιονισμένο χωριό Χόγκσμιντ και να περπατήσουν στα πλακόστρωτα δρομάκια με τα μαγαζιά και τα εστιατόρια μέχρι να φτάσουν στο κάστρο του Χόγκουαρτς.

Τους επισκέπτες θα υποδέχεται στο πάρκο, συνολικής έκτασης 25 στρεμμάτων, ο μηχανοδηγός του κόκκινου τρένου Hogwarts Express.

Οι πεινασμένοι θα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία εστιατορίων και παμπ, όπως τα The Three Broomsticks, Magic Neep, Butterbeer και Hog's Head. Ωστόσο το highlight είναι η ατραξιόν «Ο Χάρι Πότερ και το απαγορευμένο ταξίδι», που βρίσκεται μέσα στο κάστρο, όπου οι επισκέπτες φορώντας 3D γυαλιά μπορούν να ζήσουν μερικές από τις περιπέτειες του μικρού μάγου και των φίλων του. Εκτός του κάστρου υπάρχει μια πιο φιλική προς τις οικογένειες με μικρά παιδιά επιλογή, το τρενάκι The Flight of the Hippogriff, που θα αποτελέσει το πρώτο υπαίθριο rollercoaster των Universal Studios.

Η ανυπομονησία των φαν για το πάρκο ήταν τόσο μεγάλη ώστε τα εισιτήρια για το αυριανό opening είναι sold out.

Keywords