Γιατί άφησαν τον Παντελίδη να μπει «λιώμα» στο τζιπ;

15:04 7/4/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZ«Σαν να οδηγούσε κούκλα» Γιατί άφησαν τον Παντελίδη να μπει «λιώμα» στο τζιπ;Πέμπτη, Απρίλιος 7, 2016 - 15:03

Ο διδάκτωρ Παθολογίας Αναστάσιος Σπαντιδέας αναρωτιέται γιατί άφησαν τον Παντελίδη στο τιμόνι

Στον ισχυρισμό ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης το μαύρο τζιπ Mercedes επιμένει η οικογένειά του, λίγο προτού συμπληρωθούν δύο μήνες

από το τροχαίο δυστύχημα που στέρησε τη ζωή στον τραγουδιστή.

Το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του (2,72 γραμμάρια ανά λίτρο), το οποίο σύμφωνα με τους ειδικούς απέχει λίγο από την τιμή που προκαλεί κατάρρευση του οργανισμού, ενισχύει τη θέση των συγγενών ότι ο 32χρονος δεν ήταν σε θέση να πιάσει τιμόνι.

Μάλιστα, συγκλονιστικές διαπιστώσεις κάνει ο διδάκτωρ Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Αναστάσιος Σπαντιδέας.

«Είναι εγκληματικό»

Οπως είπε στην «Espresso», αν αποδειχθεί ότι ο τραγουδιστής οδηγούσε, σημαίνει ότι κάποιοι τον βοήθησαν. «Πιστεύω ότι τον βοήθησαν να μπει στο αυτοκίνητο. Αυτό είναι το μεγαλύτερο σφάλμα, είναι εγκληματικό!» επισημαίνει ο έγκριτος επιστήμονας, συμπληρώνοντας ότι η ποσότητα αλκοόλης των 2,72 γραμμαρίων ανά λίτρο που εντοπίστηκε στο αίμα του αδικοχαμένου τραγουδιστή είναι από τις υψηλότερες που έχουν ανιχνευτεί: «Είναι πάνω από 15 φορές υψηλότερο από τα επιτρεπτά όρια.

Τα επίπεδα είναι τόσο υψηλά, που το άτομο ή θα πρέπει να είναι σε ημικωματώδη ή κωματώδη κατάσταση. Δεν μπορεί να έχει τις αισθήσεις του». Οπως σχολιάζει ο κ. Σπαντιδέας: «Είναι σαν να βάζουμε μια κούκλα να οδηγήσει!».
Εξάλλου, το πόρισμα του δεύτερου πραγματογνώμονα-ειδικού αναλυτή Γιώργου Ραυτογιάννη που όρισε η οικογένεια Παντελίδη (ο οποίος εξέτασε εξονυχιστικά το κατεστραμμένο αυτοκίνητο κάνοντας αναπαράσταση του τροχαίου) αναμένεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να φτάσει στα χέρια της οικογένειας το πολύ σε δύο βδομάδες, δρομολογώντας νέες εξελίξεις στην υπόθεση.

Στο μεταξύ η Μίνα Αρναούτη, που καθόταν στα πίσω καθίσματα του μοιραίου τζιπ, φέρεται ότι υποβλήθηκε χθες σε νέα χειρουργική επέμβαση στο πόδι. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Ιωάννη Κωλέττη, η 30χρονη συνεπιβάτισσα του αδικοχαμένου τραγουδιστή, που μόλις πριν από λίγες μέρες βγήκε από την καταστολή και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, έχει πληροφορηθεί τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Τόνισε, ωστόσο, πως δεν επιθυμεί να πει δημόσια ποιος οδηγούσε το τζιπ προτού δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς της Τροχαίας.

Keywords
Αναζητήσεις
, inews
Τυχαία Θέματα