Ανικανοποίητοι στο σεξ οι αριστεροί! Το απολαμβάνουν οι δεξιοί

12:28 7/9/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΑνικανοποίητοι στο σεξ οι αριστεροί! Το απολαμβάνουν οι δεξιοίΤετάρτη, Σεπτέμβριος 7, 2016 - 12:28

Η ερωτική ικανοποίηση μειώνεται όσο αριστερότερα κινείται κανείς σε πολιτικό επίπεδο, σύμφωνα με έρευνα

Οσο δεξιότερα τόσο απολαυστικότερα. Ερευνα της εταιρίας δημοσκοπήσεων YouGov σε πέντε ευρωπαϊκά κράτη έδειξε ότι οι πολίτες με αρκετά δεξιές πολιτικές πεποιθήσεις είναι περισσότερο ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική ζωή τους.

Το γκάλοπ, στο οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 19.000 κάτοικοι Βρετανίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Δανίας και Σουηδίας, έδειξε ότι στην πλειονότητα των χωρών η σεξουαλική ικανοποίηση αυξανόταν όσο δεξιότερα κινούταν κανείς σε πολιτικό επίπεδο.

Στη Βρετανία τα χαμηλότερα ποσοστά ικανοποίησης από τη σεξουαλική τους ζωή είχαν, κατά ομολογία τους, πολίτες που ανήκαν στην αριστερή πτέρυγα, με μόλις το 66% να δηλώνει ευχαριστημένο. Αντίστοιχα, οι «πολύ δεξιών πεποιθήσεων πολίτες» δήλωναν ικανοποιημένοι σε ποσοστό 73%. Στη Γαλλία πάλι οι λιγότερο ικανοποιημένοι δείχνουν να είναι οι Δεξιοί και οι περισσότερο ικανοποιημένοι οι ακροδεξιοί, ενώ σε Γαλλία και Σουηδία, μετά τους ακροδεξιούς, μεγαλύτερα ποσοστά ικανοποίησης από το σεξ εμφανίζουν οι κεντρώοι.

Η έρευνα διεξήχθη για λογαριασμό νέου βιβλίου, με τίτλο «Sex, Lies and the Ballot Box», που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα. Ο Τζο Τουάιμαν, επικεφαλής πολιτικών και κοινωνικών ερευνών του YouGov, προειδοποίησε ωστόσο ότι δεν είναι καλή ιδέα να αλλάξει κανείς πολιτικές πεποιθήσεις για να βελτιώσει τη σεξουαλική του ζωή, αφού είναι αναρίθμητοι οι παράγοντες που μπορεί να επηρεάζουν τη σεξουαλική ευτυχία κάποιου.

«Αυτή η έρευνα δεν υπονοεί ότι η αλλαγή των πολιτικών απόψεων θα κάνει κάποιον πιο ευτυχισμένο στο κρεβάτι (ή στις σκάλες, στο πάτωμα της κουζίνας, στο ντους και το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου)» δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ο συσχετισμός ανάμεσα στα δύο δεν σημαίνει ότι το ένα αιτιολογεί το άλλο. «Το να είσαι ακροδεξιός δεν σε κάνει σεξουαλικά ικανοποιημένο, όμως -αν μη τι άλλο- τα αποτελέσματα δείχνουν ότι, κόντρα σε κάποια στερεότυπα που είναι δημοφιλή στον πολιτικό κόσμο, οι ακροδεξιοί απολαμβάνουν περισσότερο τη σεξουαλική τους ζωή» επεσήμανε.

Keywords
Τυχαία Θέματα