Ανέμελος έφηβος ο μαθητής της Λέχου στο «Νησί»

15:24 8/2/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΑνέμελος έφηβος ο μαθητής της Λέχου στο «Νησί»Δευτέρα, Φεβρουάριος 8, 2016 - 15:04

Το τηλεοπτικό κοινό τον γνώρισε όταν εκείνος ήταν μαθητής της Ε' Δημοτικού, οπότε ενσάρκωσε τον Δημήτρη Λεμονιά στο «Νησί» του Mega, που προβάλλεται πάλι από την περασμένη εβδομάδα. Ηταν ο μαθητής της Ελένης Πετράκη (Κατερίνα Λέχου) που της μετέδωσε τη νόσο του Χάνσεν και μαζί πέρασαν με τη βάρκα του Γιώργη από την Πλάκα στη Σπιναλόγκα.

Σήμερα

ο Μάνος Τσαγκαράκης είναι μαθητής της Α' Λυκείου, διατηρεί λογαριασμούς στα social media και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά του με τους φίλους του.

Ο 16χρονος, που έχει γεννηθεί και μένει στον Αγιο Νικόλαο της Κρήτης, απολαμβάνει την ανεμελιά της εφηβείας, μελετάει τα μαθήματα του, ενώ όταν έχει ελεύθερο χρόνο βάζει ένα χεράκι στο χρωματοπωλείο του μπαμπά του Γιάννη. Ο Μάνος αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές για τη φυσικότητα με την οποία υποδυόταν τον μικρό ασθενή (έφτασε να γίνει σχεδόν γιος για την Ελένη, αφού τον κράτησε δίπλα της όταν πήγαν στο νησί-λεπροκομείο) αλλά και για την κρητική του προφορά.

Οι άνθρωποι της παραγωγής τον ανακάλυψαν μέσω της θείας του, που διατηρούσε στην περιοχή της Πλάκας εστιατόριο, ενώ ύστερα από τις οντισιόν, ο μικρός ήταν εκείνος που κέρδισε με το σπαθί του τον ρόλο του Δημήτρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα