«Ακουγα θορύβους στο σπίτι σαν κάτι να ήθελε να μου πει ο Παντελής»

16:23 8/3/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZ«Ακουγα θορύβους στο σπίτι σαν κάτι να ήθελε να μου πει ο Παντελής»Τρίτη, Μάρτιος 8, 2016 - 16:22

Ο Σταύρος Παντελίδης (φωτό) «νιώθει» πως ο αδικοχαμένος γιος του Παντελής δεν έχει φύγει από κοντά τους.

Μέσα στον πόνο και στην οδύνη του αδυνατεί να πιστέψει την απώλεια του αγοριού του, που κληρονόμησε το ταλέντο του στο τραγούδι, αφού και ο ίδιος στο παρελθόν εργαζόταν ως μουσικός. Ανάμεσα στην αλήθεια, στη φαντασία και την τεράστια επιθυμία να τον ξαναδεί, ο πατέρας του Παντελή

Παντελίδη αποκάλυψε σε οικείους του ότι στο σπίτι της Νέας Ιωνίας κυριαρχούσε έντονα έως και πριν από μερικές ημέρες μια περίεργη ενέργεια.

Διαβάστε επίσης: Δεν ήταν οδηγός ο Παντελίδης;

Οπως αναφέρουν πληροφορίες, ο πατέρας του 33χρονου τραγουδιστή αποκάλυψε σε πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος πως υπήρξαν φορές που έγινε «μάρτυρας» ανεξήγητων θορύβων.

Η Espresso weekend παρουσιάζει (Το Σαββατοκύριακο 12-13/03)
Γιώργος Μπίλης - 2CD, 30 μεγάλες επιτυχίες
Μαζί, τα Σατυρικά - 3CD με 44 χιουμοριστικά τραγούδια που άφησαν εποχή

«Σαν να ήθελε κάτι να μου πει ο Παντελής. Ημουν μόνος μου στο δωμάτιο κι άκουγα ήχους, πόρτες κι όλο τηλεφωνούσα στην Αθηνά να δω πού ήταν ο Νίνο και ο Τριαντάφυλλος. Κι έλειπαν τα παιδιά. Σταμάτησαν από την ημέρα που μας έφτασε η πληροφορία πως ο Παντελής πιθανόν και να μην οδηγούσε το αυτοκίνητο».

Μπορεί ο Παντελής Παντελίδης να ήταν ιδιαίτερα δεμένος με τη μητέρα του Αθηνά, για την οποία είχε γράψει τραγούδι με το όνομά της και στην οποία είχε εμπιστευθεί τα οικονομικά του, ωστόσο με τον πατέρα του τον έδεναν κοινά όνειρα και αντρικές κουβέντες, που διαμόρφωσαν τον σεμνό χαρακτήρα του ερμηνευτή.

Διαβάστε επίσης: Τα «ευρήματα» της έρευνας: Σάπιο (!) το κάγκελο και εγκληματικό το στηθαίο

Keywords
Αναζητήσεις
σατυρικο τραγουδι παντελη
Τυχαία Θέματα