Η ΕΛ.ΑΣ. αποκτά εκπομπή

15:13 8/3/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖ Η ΕΛ.ΑΣ. αποκτά εκπομπήΤρίτη, Μάρτιος 8, 2016 - 15:13

Συμφωνία με το Kontra για ωριαίο τηλεοπτικό πρόγραμμα, με πρόθεση να το παρουσιάζουν εμφανίσιμοι και μάχιμοι στο Σώμα αστυνομικοί

«Αστυνομία και κοινωνία» θα λέγεται, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η νέα εβδομαδιαία, διάρκειας 60 λεπτών, εκπομπή του Kontra channel, που αρχίζει από το μεθεπόμενο Σάββατο (στις

21.00) και θα αφορά άμεσα 60.000 αστυνομικούς και έμμεσα πάνω από 100.000 άτομα, που εργάζονται στις διοικητικές υπηρεσίες.

Από τη Μαρία Ανδρέου

Ουσιαστικά, αυτή η παραγωγή ενδιαφέρει και όλη την ελληνική κοινωνία. Μάλιστα, πρόθεση του καναλιού είναι να παρουσιάζουν την εκπομπή αστυνομικίνες ή αστυνομικοί με ωραία εμφάνιση, άνεση στον λόγο και μάχιμοι στο Σώμα.

Η Espresso weekend παρουσιάζει (Το Σαββατοκύριακο 12-13/03)
Γιώργος Μπίλης - 2CD, 30 μεγάλες επιτυχίες
Μαζί, τα Σατυρικά - 3CD με 44 χιουμοριστικά τραγούδια που άφησαν εποχή


«Πάντα ήταν στις προθέσεις του καναλιού να δημιουργηθεί μια εκπομπή, στην οποία η Αστυνομία θα έχει τη δική της ώρα. Καλεσμένοι κάθε φορά θα είναι από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης μέχρι τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.» αναφέρει στην «Espresso» ο διευθυντής Προγράμματος του Κontra Λάμπρος Παπαγεωργίου και συμπληρώνει: «Θα ήταν χαρά μου ο παρουσιαστής και η παρουσιάστρια να είναι παιδιά μέσα από την Ελληνική Αστυνομία, κι επιθυμία μου είναι να γίνουν σχετικά δοκιμαστικά.

Η εκπομπή της ΠΟΑΣΥ θα ασχολείται με τα προβλήματα των αστυνομικών, τα λάθη τους, τις αστοχίες, αλλά και με την ανάδειξη μεγάλων επιτυχιών τους. Επίσης, ευελπιστούμε και στη συμμετοχή των τηλεθεατών, που θα μπορούν να μιλήσουν για τα θετικά και τα αρνητικά της ΕΛ.ΑΣ., όπως για παράδειγμα την άσκοπη χρήση βίας». Στο πλαίσιο αυτό, ο αστυνομικός Σπήλιος Κρικέτος, μέλος της ΠΟΑΣΥ, έχει άμεση συνεργασία με το κανάλι. «Η Ελληνική Αστυνομία έχει 52 ενώσεις. Είμαι 27 χρόνια στο Σώμα. Οι αστυνομικοί κάτω από αντίξοες συνθήκες προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους και τώρα με το Προσφυγικό είναι νυχθημερόν σε συνεχή αγώνα» λέει.

Την είδηση ότι η Αστυνομία αποκτά τον δικό της τηλεοπτικό χρόνο δημοσιοποίησε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος. «Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι πετύχαμε μια σημαντική συμφωνία με την ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού Kontra channel. Η φωνή της ΠΟΑΣΥ αναβαθμίζεται δυνατά και τηλεοπτικά». Στο παρελθόν έχουν γίνει και άλλες προσπάθειες, προκειμένου η ΕΛ.ΑΣ. να αποκτήσει βήμα έκφρασης, χωρίς όμως να καρποφορήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΕΛ ΑΣ,el as