Αγρια σύγκρουση

ΠΟΛΙΤΙΚΗΑγρια σύγκρουσηΔευτέρα, Οκτώβριος 26, 2015 - 17:45

Σφοδρή σύγκρουση, με ανταλλαγή βαρύτατων κατηγοριών, σημειώθηκε μεταξύ του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου και του αντιπροέδρου της Βιανέξ Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Το θέμα ξεκίνησε όταν κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες το απόγευμα του Σαββάτου ο κ. Καμμένος μίλησε σε υψηλούς τόνους από το βήμα της Βουλής

για απειλητικά sms που του έστελνε στο κινητό του ο κ. Γιαννακόπουλος, ο οποίος με τη σειρά του απάντησε λίγη ώρα αργότερα με αιχμηρή ανακοίνωση.

Ο κ. Καμμένος κατήγγειλε ότι, ενώ τα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης που ελέγχει ο κ. Γιαννακόπουλος ήταν φιλικά προς τους Ανεξάρτητους Ελληνες και τον ίδιο προσωπικά πριν από τις εκλογές και μετά τη νίκη της 20ής Σεπτεμβρίου έλαβε sms από τον επιχειρηματία με «συγχαρητήρια» και «καλή δύναμη», εκείνος στη συνέχεια άλλαξε στάση.

Οπως είπε ο υπουργός, άρχισε να λαμβάνει στο κινητό του sms με απαιτήσεις αρχικά («Καλημέρα. Θα μπει ο Γιώργος, υποψήφιός μας, στο Υγείας ως εξωκοινοβουλευτικός; Να μην μπει πουθενά ο Κοντονής») και κατόπιν με απειλές, με αποκορύφωμα αυτό της 24ης Σεπτεμβρίου, που έγραφε «εάν δεν σας γκρεμίσω μέχρι τα Χριστούγεννα, να μη με λένε Γιαννακόπουλο».

Συνεχίζοντας ο κ. Καμμένος αναρωτήθηκε «διεκδικεί να πάρει κανάλι, για να κάνει τι; Για να πάρει 223.000.000 δάνειο, κόβοντας τα δάνεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όπως έγινε μέχρι σήμερα, και να απειλεί την πολιτική ζωή του τόπου; Οχι, λοιπόν» και κατέληξε με μία σκληρή δήλωση: «Θα πρέπει να μάθουν αυτοί οι κύριοι ότι οι εποχές τελείωσαν που ο μπαμπάς τους έπαιρνε το αστυνομικό τμήμα για να τους αφήσουν ελεύθερους, όταν τους έπιαναν με τις κόκες στην τσέπη στα πάρτι της Μυκόνου. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι το νταβατζιλίκι δεν περνά από τη Βουλή των Ελλήνων»!

Ανακοίνωση

Οι καταγγελίες του υπουργού Εθνικής Αμυνας προκάλεσαν την απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος στην ανακοίνωσή του τονίζει: «Στήριξα προσωπικά επειδή πίστεψα ότι θα σκίσει τα Μνημόνια και θα ελευθερώσει την πατρίδα μας από τις ξένες δυνάμεις κατοχής» αλλά «έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε ένα ακόμη Μνημόνιο, το βαρύτερο και το σκληρότερο, παραδίδοντας την πατρίδα μας στα κοράκια». Καταλήγει δε αναφέροντας ότι «με τον κ. Καμμένο θα τα πούμε εκεί που πρέπει, όταν δεν θα μπορεί να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική του ασυλία».

Keywords
Τυχαία Θέματα