Αγωνία για τον Βόγλη!

11:42 4/4/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΑγωνία για τον Βόγλη!Δευτέρα, Απρίλιος 4, 2016 - 11:40

Ο ηθοποιός είναι διασωληνωμένος εδώ και πέντε μέρες στο Ιπποκράτειο

Νέα περιπέτεια υγείας για τον Γιάννη Βόγλη. Ο αγαπημένος ηθοποιός βρίσκεται στο νοσοκομείο για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και νοσηλεύεται, με την κατάσταση της υγείας του ωστόσο να κρίνεται σταθερή.

Από τον Αλκίνοο Μπουνιά

Ο πρωταγωνιστής του θεάτρου και του κινηματογράφου είναι διασωληνωμένος εδώ και πέντε μέρες στη μονάδα

αυξημένης φροντίδας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, ωστόσο, σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον του, οι γιατροί τον έβγαλαν από την καταστολή και ο ηθοποιός αναπνέει με μηχάνημα υποστήριξης. Το 2013 ο 73χρονος Γιάννης Βόγλης υποβλήθηκε σε επέμβαση για ειλεό (μάλιστα, ο ίδιος είχε κάνει λόγο για εγχείρηση ρουτίνας, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερα), ωστόσο οι γιατροί που τον παρακολουθούν τον ενημέρωσαν ότι θα έπρεπε να ακολουθήσει και δεύτερο χειρουργείο. Ετσι και έγινε, με τον ηθοποιό να κάνει εισαγωγή και να υποβάλλεται εκ νέου σε επέμβαση. Ωστόσο, όλα πήγαν καλά και οι δικοί του άνθρωποι δηλώνουν αισιόδοξοι.

Η σύζυγός του

Στο πλευρό του βρίσκεται όλες αυτές τις ημέρες η αγαπημένη του σύζυγος Μιράντα, με την οποία είναι μαζί εδώ και 53 χρόνια, αλλά και τα παιδιά του, που φροντίζουν ώστε ο πατέρας τους να έχει την καλύτερη φροντίδα. Σε επικοινωνία που είχε η «Espresso» με τον έναν από τους δύο γιους του, ενημερωθήκαμε ότι όλα πήγαν καλά και ότι η κατάσταση της υγείας του πατέρα του είναι σταθερή.

Θυμίζουμε ότι μέχρι πριν από λίγο καιρό, ο Γιάννης Βόγλης βρισκόταν στο σανίδι, καθώς πρωταγωνίστησε και φέτος -για δεύτερη σεζόν- στην πολύ επιτυχημένη παράσταση «Θείος Βάνιας» μαζί με τον Γιάννη Φέρτη στο Νέο Θέατρο «Βασιλάκου». Το έργο, το οποίο πήρε διθυραμβικές κριτικές, ολοκλήρωσε τον προγραμματισμένο αριθμό παραστάσεων και έδωσε σκυτάλη σε νέες παραγωγές της ίδιας θεατρικής στέγης.

Keywords
Αναζητήσεις
βογλης
Τυχαία Θέματα