Αγνώριστη η Χάρις Αλεξίου για τον ρόλο της στην «Οπερέττα»

SHOWBIZΑγνώριστη η Χάρις Αλεξίου για τον ρόλο της στην «Οπερέττα»Πέμπτη, Νοέμβριος 9, 2017 - 16:56

❱❱ Πέρυσι πήγε καλεσμένη στην πρεμιέρα της «Οπερέττας» του Βίτολντ Γκομπρόβιτς και φέτος έχει ρόλο στην ίδια παράσταση!

Η Χάρις Αλεξίου σε ακόμη μία σημαντική συνεργασία, αυτή τη φορά επί σκηνής, με τον Νίκο Καραθάνο. Η σπουδαία κυρία του πενταγράμμου συνεχίζοντας το φλερτ με τη υποκριτική βουτάει στα βαθιά νερά της τέχνης και από τις 22 Νοεμβρίου θα εμφανίζεται «μεταμορφωμένη» στο

θέατρο Rex, στη σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη», στο πλευρό του Αρη Σερβετάλη, της Μαρίας Διακοπαναγιώτου και του Χάρη Ανδριανού.

Στις φωτογραφίες του έργου που δόθηκαν στη δημοσιότητα η Χαρούλα εμφανίζεται όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, με ρούχα εποχής και μια περούκα τεραστίων διαστάσεων, που -αν μη τι άλλο- δείχνει την υπερβολή του ρόλου της. Μάλιστα μαζί με την ίδια και τον Νίκο Καραθάνο, που πρωταγωνιστεί επίσης στο έργο, εμφανίζεται στη σκηνή κι ένας... γορίλας!

Το έργο αναφέρεται στον κόμη Αρισταίο που σχεδιάζει να αποπλανήσει την όμορφη Αλμπερτίνα. Η επιτυχία του σχεδίου του γίνεται η αρχή μιας αλληλουχίας απροσδόκητων και εξωφρενικών γεγονότων, στα οποία η μόδα συνυπάρχει με την επανάσταση και η διαφθορά του ενδύματος αντιμάχεται την αθωότητα της γύμνιας.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Χάρις Αλεξίου ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι. Πριν από δύο χρόνια εμφανίστηκε στη σκηνή με την αυτοβιογραφική μουσικοθεατρική παράσταση «Χειρόγραφο», με στιγμές από τη ζωή της, όπως τις έγραψε η ίδια.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα