Αυτός είναι ο παιδόφιλος που εκβίαζε ανήλικα στο facebook

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑυτός είναι ο παιδόφιλος που εκβίαζε ανήλικα στο facebookΔευτέρα, Μάιος 26, 2014 - 15:42

Το φως της δημοσιότητας είδαν τα στοιχεία της ταυτότητας, οι φωτογραφίες και τα προφίλ στο facebook ενός ακόμα παιδόφιλου. Αυτή τη φορά πρόκειται για τον 29χρονο Δημήτρη Τσούκαλη του Χρήστου και της Αμαλίας, από τον Βόλο, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Τρίτη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για πορνογραφία ανηλίκων.

Οι προσωπικοί λογαριασμοί που έχει δημιουργήσει ο Δημήτρης Τσούκαλης στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έχουν τα ψευδώνυμα «Δημήτρης Καραμπίκος», «nikos legalize», «Μάριος Κασιοπίτας» και «JACK MADBOY». Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για πορνογραφία ανηλίκων από δράστη που έδρασε κατά συνήθεια με την ειδικότερη μορφή της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας διά συστήματος ηλεκτρονικού υπολογιστή, κατ' εξακολούθηση, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του, πράξεις που φέρονται να τελέστηκαν από το 2013 έως και τον Μάιο του 2014.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την οριστική εκδίκαση της εις βάρος του κατηγορίας, αποσκοπεί στην ενδελεχή διερεύνηση της εγκληματικής δράσης του, τη διακρίβωση στοιχείων και άλλων ανήλικων κοριτσιών, πέραν των θυμάτων που έχουν ήδη εξευρεθεί, την προστασία των θυμάτων του, της ανηλικότητας και του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό της ερευνώμενης κακουργηματικής δράσης».

Ε. Παπαδάτου

Keywords
Τυχαία Θέματα