Μαθήματα μόδας

TV GOSSIPΜαθήματα μόδαςΠαρασκευή, Νοέμβριος 20, 2015 - 18:33

Η Φωτεινή Πετρόγιαννη μιλά για τις νέες εμπειρίες της στο πλατό της εκπομπής «Λόγω TiViς» με την Κατερίνα Καινούργιου

Υπηρετεί την ηλεκτρονική δημοσιογραφία από τα 17 της, και όπως λέει στην «Espresso», δεν έχει μείνει ούτε μια μέρα άνεργη.

Η Φωτεινή Πετρόγιαννη είναι η δημοσιογράφος που καθημερινά ενημερώνει για όσα συμβαίνουν στη διεθνή ειδησεογραφία και στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης στο «Λόγω TiViς» του Alpha,

το οποίο παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου.

Πέρυσι παρουσίασαν με τον Δημήτρη Μάρκο την εκπομπή «Στην γειτονιά μας» και μας πήγαν βόλτα σε επτά συνοικίες της Αθήνας. «Χαίρομαι γιατί μ' αυτή την παραγωγή, που είχε χαρακτηριστικά ντοκιμαντέρ, έκανα ένα παραπάνω βήμα στη δουλειά μου, η οποία εκτιμήθηκε από τον Alpha. Την ευχαριστήθηκα πολύ αυτήν την εργασία. Αν και μένω στον Πειραιά και θα έπρεπε να ενθουσιαστώ με το αφιέρωμα που κάναμε στην αναμόρφωση της περιοχής της Τρούμπας, εγώ ξετρελάθηκα με το οδοιπορικό μου στα ρομαντικά Πετράλωνα, τα οποία θεωρώ ότι είναι ο παράδεισος της Αθήνας, αλλά και με την επίσκεψή μου στο Θωρηκτό "Αβέρωφ"» μας αναφέρει η δημοσιογράφος, η οποία έχει βρει τον... μπελά της με την Κατερίνα, που της κάνει εντατικά μαθήματα μόδας!

«Η σχέση μου με τη μόδα περιορίζεται μέχρι το τζιν και το φούτερ. Μου έχει κάνει ειδικά μαθήματα για το πώς να προσέχω την εξωτερική μου εμφάνιση, γιατί καλώς ή κακώς η τηλεόραση είναι και εικόνα» εξηγεί και τονίζει πως φέτος η τράπουλα της απογευματινής ζώνης έχει μοιραστεί: «Εμείς αυτό που επιδιώκουμε είναι να κάνουμε τον κόσμο να διασκεδάσει και να γελάσει. Η Κατερίνα δεν είναι ανταγωνιστική κι αυτό μας το έχει περάσει. Είναι άνθρωπος που σέβεται και ξέρει την πορεία της Τατιάνας Στεφανίδου, τη σπιρτάδα του Ουγγαρέζου και της Συνατσάκη, το χιούμορ του Φώτη και της Μαρίας αλλά και το πόσο αγαπητός είναι ο Ακης Πετρετζίκης. Κερδισμένος βγαίνει ο τηλεθεατής».

Keywords
Τυχαία Θέματα