Xρυσάφι στα πόδια της δρος Μέρεντιθ Γκρέι

ΚΟΣΜΟΣXρυσάφι στα πόδια της δρος Μέρεντιθ Γκρέι Παρασκευή, Ιανουάριος 19, 2018 - 20:29

❱❱ Η δρ Μέρεντιθ Γκρέι θα συνεχίσει τις ενδονοσοκομειακές, τηλεοπτικές περιπέτειές της στην επιτυχημένη σειρά «Grey's anatomy» για ακόμα δύο σεζόν, καθώς είχε ένα πολύ σοβαρό κίνητρο: ετήσια αμοιβή ύψους 20.000.000 δολαρίων!

Η Ελεν Πομπέο διευκρίνισε στο περιοδικό «The Hollywood Reporter» ότι το νέο συμβόλαιό

της προβλέπει μισθό ύψους 575.000 δολαρίων ανά επεισόδιο για τη 15η και τη 16η σεζόν, όπως επίσης και την καταβολή ενός πριμ υπογραφής συμβολαίου αλλά και συμμετοχή επί των κερδών, ήτοι ένα ποσό ύψους 20.000.000 δολαρίων ανά σεζόν.

Το τηλεοπτικό δίκτυο ABC επιβεβαίωσε τη συμφωνία με την ηθοποιό για επιπλέον δύο σεζόν, ωστόσο δεν σχολίασε τις απολαβές της Πομπέο, της υψηλότερα αμειβόμενης γυναίκας ηθοποιού που πρωταγωνιστεί σε δραματική τηλεοπτική σειρά.

«Πάτησα ήδη τα 48 και έχω φτάσει σε ένα σημείο όπου μπορώ να ζητήσω ό,τι δικαιούμαι, κάτι που συμβαίνει με την πάροδο των χρόνων» εξήγησε η Ελεν Πομπέο, η οποία υπέγραψε αποκλειστικό συμβόλαιο με το ABC. Από την πλευρά της, η δημιουργός της επιτυχημένης σειράς Σόντα Ράιμς, θέλοντας να τονίσει την αξία της παρουσίας της Πομπέο στο «Grey's anatomy», δήλωσε ότι «η τηλεοπτική σειρά θα συνεχίσει όσο η Ελεν το επιθυμεί».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα