Η Ανιστον ξέρει να φιλάει!

ΚΟΣΜΟΣΗ Ανιστον ξέρει να φιλάει!Παρασκευή, Ιανουάριος 19, 2018 - 20:24

❱❱ Ο Μπάτλερ αποκάλυψε πως είναι καλύτερη από την Τζολί στο... άγγιγμα των χειλιών

Αυτό που δεν θα τολμούσε ποτέ να αποκαλύψει ο Μπραντ Πιτ, δηλαδή τη «βαθμολογία» του για την τέχνη στο φιλί της Αντζελίνα Τζολί και της Τζένιφερ Ανιστον, αφού υπήρξε σύζυγος και των δύο, το έκανε ο Τζέραρντ Μπάτλερ που έχει

υπάρξει συμπρωταγωνιστής τους.

Οταν ρωτήθηκε στην εκπομπή «Watch What Happens Live» με τον Andy Cohen ποια από τις δύο πρωταγωνίστριες είναι καλύτερη στο φιλί, ο πρωταγωνιστής των «300», αφού έδειξε να ζορίζεται αρκετά, τελικά απάντησε: «Η Τζένιφερ Ανιστον. Ξέρω... σας εκπλήσσω»! Αμέσως έσπευσε να τον στηρίξει ο άλλος καλεσμένος της εκπομπής, ο ράπερ 50 Cent, που έδειξε ικανοποιημένος από την απάντησή του και χαμογελώντας πλατιά του είπε: «Οχι, όχι, όχι... μια χαρά».

Ο Μπάτλερ έχει συνεργαστεί κινηματογραφικά με τη 48χρονη Ανιστον στην ταινία «Bounty Hunter» το 2010 και με τη 42χρονη Τζολί το 2003 στην ταινία «Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life».

H απάντηση, αν μη τι άλλο, δικαιώνει την ελληνικής καταγωγής πρώτη σύζυγο του Πιτ, η οποία φέρεται ότι έδινε μάχη για πολύ καιρό με την πικρία ότι «την έφαγε» η πιο σαγηνευτική Τζολί στα γυρίσματα της ταινίας «Mr and Mrs Smith», όπου και συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Μπραντ Πιτ. Αυτό βέβαια τόσο ο Πιτ όσο και η Τζολί το έχουν διαψεύσει.

Ο Μπάτλερ πάντως μίλησε και για τη δική του προσωπική ζωή, αφού ερωτήθηκε σχετικά με το ειδύλλιό του με τη 45χρονη σταρ του ριάλιτι «Real Housewives Of Beverly Hills» Μπράντι Γκλάνβιλ, για το οποίο είχε μιλήσει η ίδια εκτενώς στα μέσα.
Ο ηθοποιός με όχι και τόσο μεγάλη διάθεση τακτ απάντησε ότι αυτό που είχε με την Γκλάνβιλ ήταν κάτι πολύ μικρής διάρκειας. Τόσο μικρής μάλιστα... που δεν θυμόταν καν το επώνυμό της!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα