Vintage «κούκλες» σε τέσσερις τροχούς θα βολτάρουν σε δρόμους της Μυκόνου

ΡΕΠΟΡΤΑΖVintage «κούκλες» σε τέσσερις τροχούς θα βολτάρουν σε δρόμους της ΜυκόνουΠαρασκευή, Οκτώβριος 14, 2016 - 16:52

Αυτοκίνητα άλλης εποχής θα βολτάρουν στους δρόμους της Μυκόνου σε μία εβδομάδα, οπότε το νησί των celebrities θα γεμίσει με λάτρεις του... vintage! Το τριήμερο 21-23 Οκτωβρίου θα λάβει χώρα στο νησί των ανέμων το Mykonos Olympic Classic Rally. τη διοργάνωση του οποίου έχουν αναλάβει από κοινού ο Δήμος Μυκόνου, η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος και η outloudeventservices (εταιρία διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων).



Πρόκειται για τον 7ο γύρο του Επάθλου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτων (FIA) για ιστορικά Regularity Rally, καθώς και για τον 3ο γύρο του αντίστοιχου Ελληνικού Επάθλου. Ο αγώνας, που θα αποτελέσει ευκαιρία ώστε η Μύκονος να αναδειχθεί μέσα από την ξεχωριστή διοργάνωση, αποτελείται από τρία σκέλη περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων «ασκήσεις ακριβείας», ενώ αναμένονται και νυχτερινές περιπλανήσεις.

Συνολικά η διαδρομή έχει μήκος περίπου 300 χιλιομέτρων και έχει σχεδιαστεί ούτως ώστε να αναδείξει τα τοπία της Μυκόνου με περάσματα από τη Μονή της Παναγιάς Τουρλιανής, την Ανω Μερά, τον Πάνορμο, τον Ορνό, τη Φτελιά, τον Αρμενιστή με τον θρυλικό φάρο του, αλλά και το Καλό Λιβάδι. H εκκίνηση θα δοθεί το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου στις 13.30 μπροστά από το δημαρχείο και οι συμμετέχοντες θα τερματίσουν το πρωί της Κυριακής 23 Οκτωβρίου στις 10.30 στο ίδιο μέρος.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα