Top model από τη Βουλγαρία για τη Μαρίνα Σάζη

SHOWBIZΝέος έρωταςTop model από τη Βουλγαρία για τη Μαρίνα ΣάζηΤετάρτη, Ιούλιος 22, 2015 - 15:16

Ενα μοντέλο με αρχοντικό παράστημα, αγαλματένιο σώμα και διεθνείς «περγαμηνές» έχει κάνει την καρδιά της Μαρίνας Σάζη να... στάζει από έρωτα!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η εκρηκτική τραγουδίστρια του καλοκαιρινού σουξέ «Sexy Papadonna» έχει σχέση εδώ και λίγους μήνες με τον Dani Tsvetkov, ο οποίος ανέβηκε πριν από δέκα μέρες στην πασαρέλα των Dolce & Gabbana, σε επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε στο Πορτοφίνο της ιταλικής

Ριβιέρας.

Βουλγαρικής καταγωγής, ο Tsvetkov μετακόμισε μόνιμα στην Ελλάδα πριν από έξι χρόνια για να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μπάσκετ. Δυστυχώς, ένα ατύχημα που είχε στον ώμο του τον ανάγκασε να εγκαταλείψει πολύ γρήγορα το όνειρο της καριέρας στο αγαπημένο του άθλημα. Ωστόσο η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνον. Η πρόταση να ασχοληθεί με το μόντελινγκ τού έγινε τυχαία, ένα βράδυ που διασκέδαζε σε κλαμπ της Αθήνας. Την αποδέχτηκε, αφού δεν είχε τίποτα να χάσει και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα βρέθηκε να συνεργάζεται με γνωστούς Ελληνες σχεδιαστές. Μέχρι που τον ανακάλυψε ο Giorgio Armani, συνεργασία που απογείωσε την καριέρα του.

Πλέον ο Dani θεωρείται από τα πιο hot ονόματα στον χώρο του ευρωπαϊκού μόντελινγκ. Το ίδιο και ο καλός φίλος του Στέφανος Μιλάτος, ο οποίος έγινε αφορμή να γνωριστεί με τη Μαρίνα Σάζη. Βλέπετε, ο Στέφανος συμμετέχει στο βιντεοκλίπ «Sexy Papadonna» και ο Dani βρέθηκε μαζί του στα γυρίσματα, με αποτέλεσμα να έρθει κοντά στη Μαρίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα