Super star στη Μύκονο!

18:59 2/7/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZSuper star στη Μύκονο!Πέμπτη, Ιούλιος 2, 2015 - 18:54

Διασημότητες από την Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία απολαμβάνουν διακοπές χλιδής στη «χρεοκοπημένη» Ελλάδα.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Το πρώην κορυφαίο μοντέλο και νυν πετυχημένη επιχειρηματίας Ελ Μακφέρσον, ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Ισπανίας Ικερ Κασίγιας με την πανέμορφη δημοσιογράφο Σάρα Καρμπονέρο και η Αμερικανίδα -και φασαριόζα, όπως αποδείχτηκε- τραγουδίστρια Νικόλ Σέρζινγκερ βρίσκονται στη Μύκονο, όπου χαίρονται τον ήλιο και τη θάλασσα με την άνεση που τους προσφέρουν οι πιστωτικές κάρτες τους.

Τι κι αν οι Ελληνες είναι ανήσυχοι και τρομαγμένοι για την επόμενη μέρα; Εκείνοι δεν προβληματίζονται για τίποτα στις πολυτελείς σουίτες τους με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Φορώντας μια κομψή, μαύρη φόρμα η 51 ετών Ελ Μακφέρσον, η οποία έγινε γνωστή τη δεκαετία του '90 ως «το κορμί» της διεθνούς πασαρέλας, «συνελήφθη» από τον φακό της «Espresso» να βγαίνει από κατάστημα ρούχων στο νησί των ανέμων. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν βρίσκεται μαζί της επί ελληνικού εδάφους ο 45χρονος (και δισεκατομμυριούχος!) σύζυγός της Τζέφρι Σόφερ. Το σίγουρο είναι πάντως ότι οι διακοπές της Αυστραλής Ελ στη χώρα μας άρχισαν λίγες μέρες νωρίτερα από τη μαγευτική Σαντορίνη, με την ίδια να ανεβάζει στο Instagram ειδυλλιακές εικόνες.

Σε πεντάστερο resort στη Μύκονο ξεκουράζονται αυτές τις μέρες ο Ικερ Κασίγιας και η Σάρα Καρμπονέρο, οι οποίοι αποτελούν ένα από τα πλέον δημοφιλή ζευγάρια του αθλητικού κόσμου της Ευρώπης. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής και η πανέμορφη δημοσιογράφος έφτασαν στο νησί με τον γιο τους και καλούς φίλους.

Στο ίδιο μέρος βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα και η Νικόλ Σέρζινγκερ, η οποία «ξεσάλωσε» με αφορμή τα γενέθλιά της. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι να διασκεδάζει έξαλλα σε κατάσταση μέθης μαζί με τον νέο σύντροφό της, τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Παϊτίμ Κασάμι.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα