Μόλις χώρισαν!

17:19 2/7/2015 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΑφλεκ και Γκάρνερ τράβηξαν χωριστούς δρόμους έπειτα από δέκα χρόνια γάμουΜόλις χώρισαν!Πέμπτη, Ιούλιος 2, 2015 - 17:13

Δέκα χρόνια και μία ημέρα άντεξε ο γάμος του Μπεν Αφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ. Το ζευγάρι ανακοίνωσε από κοινού την πρόθεσή του να προχωρήσει σε διαζύγιο, μία ημέρα μετά τη 10η επέτειο του γάμου του, επιβεβαιώνοντας την πολύμηνη φημολογία περί κρίσης στη σχέση του.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

«Υστερα από πολλή σκέψη και

προσεκτική μελέτη πήραμε τη δύσκολη απόφαση να πάρουμε διαζύγιο. Προχωράμε με αισθήματα αγάπης και φιλίας ο ένας απέναντι στον άλλον και τη δέσμευση να μεγαλώσουμε από κοινού τα παιδιά μας, την ιδιωτικότητα των οποίων σας παρακαλούμε να σεβαστείτε αυτές τις δύσκολες ώρες» αναφέρουν οι δύο σταρ, διευκρινίζοντας ότι δεν σκοπεύουν να προβούν σε περαιτέρω δηλώσεις πάνω στο θέμα.

Ο Αφλεκ και η Γκάρνερ έχουν αποκτήσει τρία παιδιά μαζί, την εννιάχρονη Βάιολετ, την εξάχρονη Σεραφίνα και τον τρίχρονο Σάμιουελ, καθώς επίσης και μεγάλη κοινή περιουσία. Δεδομένου ότι το ζευγάρι δεν είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο πριν από τον γάμο του το 2005 και έκτοτε έχουν αποκτήσει σχεδόν ίση περιουσία από την καριέρα τους, συνολικού ύψους 135.000.000 ευρώ, η Γκάρνερ είναι μάλλον απίθανο να διεκδικήσει διατροφή, εικάζουν τα αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Οσο για το μοίρασμα των ακινήτων τους, αυτό φαίνεται ότι θα το αναλάβουν μάνατζερ.

Κρίση

Οι φήμες περί σοβαρής κρίσης στη σχέση τους ξεκίνησαν τον Μάιο, ωστόσο το ζευγάρι έκανε συνεχείς απόπειρες διάσωσης του γάμου του. Πηγές από το περιβάλλον του αναφέρουν ότι οι δυο τους επισκέπτονταν εδώ και χρόνια σύμβουλο γάμου, άλλοτε μαζί, άλλοτε ο καθένας μόνος του. Ο εθισμός του Αφλεκ στον τζόγο αποτελούσε επί χρόνια το μεγαλύτερο «αγκάθι» στη σχέση τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα