Party μαζί με τον Αρη

ΡΕΠΟΡΤΑΖParty μαζί με τον ΑρηΠέμπτη, Μάιος 12, 2016 - 18:12

Πολάκης (με φόντο) κάδρο του Βελουχιώτη) και Φωτίου έκαναν show τα γενέθλιά τους

Τις φιέστες του ΠΑΣΟΚ, όταν τα μέλη της κυβέρνησης δεν έχαναν ευκαιρία για δημόσια πάρτι, μιμούνται στον ΣΥΡΙΖΑ, σε μια προσπάθεια να δείξουν ότι όλα πάνε... πρίμα! Τα γενέθλια του Παύλου Πολάκη και της Θεανώς Φωτίου προβλήθηκαν υπερβολικά (από τους ίδιους!) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Κρητικός αναπληρωτής

υπουργός Υγείας επέλεξε να γιορτάσει τα 51 χρόνια του κοινοποιώντας στην προσωπική σελίδα του στο facebook φωτογραφίες μέσα από το γραφείο του, με τη σοκολατένια τούρτα γενεθλίων, δύο μπουκάλια με αφρώδη οίνο και μια μεγάλη εικόνα του... Αρη Βελουχιώτη! Η (μάλλον κιτς) μαντινάδα, που στόλιζε το γαρνίρισμα της τούρτας, εξηγεί την ταύτιση που έχει πάθει ο κ. Πολάκης με τον αρχικαπετάνιο του ΕΛ.ΑΣ. «Ο πρωτοκαπετάνιος μας από τα Σφακιά της Κρήτης το άδικο θα πολεμά και εκατοχρονίτης» έγραφε, προκαλώντας ποικίλα σχόλια μέσω του διαδικτύου!

Ο Παύλος Πολάκης ευχαρίστησε μέσω facebook όσους του ευχήθηκαν, με πανηγυρική διάθεση για την... επιτυχία του 4ου Μνημονίου, επισημαίνοντας πάντως ότι «συνεχίζουμε μέχρι την έξοδο απ' τα Μνημόνια». Εγραψε: «Είχαμε μια πανηγυρική συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης, σε πείσμα των εχθρών μας μέσα κι έξω, και οι συνεργάτες μου στο γραφείο μαζί με τον Ανδρέα (σ.σ.: ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός) μου έκαναν μια έκπληξη μόλις γυρίσαμε στο υπουργείο».

Πιο σεμνά, αλλά εξίσου... θριαμβικά από πλευράς πολιτικού πνεύματος, γιόρτασε τα γενέθλιά της η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας. «Ακόμα και τα γενέθλια στο γραφείο τα κάνουμε. Με μια κάρτα αλληλεγγύης για τούρτα. Σας ευχαριστώ όλους και όλες για τις ευχές. Να είστε γεροί-ές» έγραψε η Θεανώ Φωτίου στο facebook, αναρτώντας φωτογραφία της μπροστά στην τούρτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα