«Original» παπαγάλος

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Original» παπαγάλοςΠέμπτη, Σεπτέμβριος 18, 2014 - 14:03

Εναν ασυνήθιστο οπαδό, εντελώς διαφορετικό από τους άλλους, έχει αποκτήσει η ΑΕΚ στην πορεία για την επιστροφή της στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού -και όχι μόνο- ποδοσφαίρου. Δεν πρόκειται για άνθρωπο, αλλά για ένα... πουλί που κερδίζει καθημερινά όλο και περισσότερους φίλους στα Τρίκαλα!

Ο Μαξ είναι ένας λευκός παπαγάλος του είδους κακατούα, που ενδημεί σε ορισμένες περιοχές της Αυστραλίας, της Ινδονησίας

και της Μαλαισίας. Είναι όμως ο... σταρ του Δημοτικού Ζωολογικού Κήπου Τρικάλων, καθώς πέρα από τα συνηθισμένα κόλπα, τις κραυγές και τις τούμπες του, χορεύει κιόλας μόλις ακούσει τον ύμνο της ΑΕΚ!

Υπεύθυνος για τα... φίλαθλα αισθήματα του Μαξ είναι ο -φυσικά Ενωσίτης- δημοτικός υπάλληλος Γιώργος Πεταλάς που εκπαίδευσε τον παπαγάλο να κινείται στον ρυθμό όταν εκείνος του τραγουδάει! Ετσι κι αλλιώς όμως το κατακίτρινο λοφίο -χαρακτηριστικό της ράτσας του- δεν θα μπορούσε να στρέψει σε άλλη ομάδα το εξωτικό πτηνό!

Με τα καμώματά του ο Μαξ έχει γίνει η ατραξιόν του ζωολογικού κήπου και ο «εκπαιδευτής» του προσπαθεί τώρα να τον μάθει να φωνάζει... «ΑΕΚ» ή «γκολ»! Οπως λένε οι φήμες, ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την οπαδική του κατεύθυνση φέρεται να είναι και ο γνωστός για τις «κιτρινόμαυρες» πεποιθήσεις του δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα