Ενα «Τσαντίρι» δέκα ετών!

SHOWBIZΕνα «Τσαντίρι» δέκα ετών!Τετάρτη, Σεπτέμβριος 17, 2014 - 19:19

Δέκα χρόνια «Αλ τσαντίρι νιουζ» και πού θα γιορταστούν; Σε ένα αγαπημένο μέρος για τον Λάκη Λαζόπουλο, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το οποίο έχει επισκεφτεί τρεις φορές με το «Τσαντίρι» του. Μάλιστα φέτος ο ηθοποιός θα «χτυπήσει» τηλεοπτικά πιο νωρίς από ποτέ, αφού θα μας καλησπερίσει στην οθόνη του Alpha την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου

στις 21.00 από το αρχιτεκτονικό στολίδι του Πειραιά.

Το «Τσαντίρι», σαν ατίθασο δεκάχρονο παιδί, βγάζει τη γλώσσα στη σοβαροφάνεια και κλείνει το μάτι στη σάτιρα και στο γέλιο. Ο Λάκης Λαζόπουλος αναμένεται και αυτή τη χρονιά να «περιποιηθεί» και από την καλή και από την ανάποδη όσους προκαλούν τον θυμό, το δάκρυ και τα νεύρα μας. Συνοδοιπόροι του για ακόμη μία σεζόν θα είναι δημοφιλείς καλλιτέχνες και συνάδελφοι, συνεργάτες χρόνων, όπως η Χρύσα Ρώπα, η Ελένη Γερασιμίδου, ο Τάσος Παλαντζίδης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Μαρία Γεωργιάδου.

Η σατιρική εκπομπή θα ταξιδέψει και φέτος στην ελληνική περιφέρεια, όπου υπάρχει τεχνική υποστήριξη προκειμένου να στηθεί η σκηνή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πάτρα, τα Γιάννενα, τα Χανιά, το Ηράκλειο, η Ρόδος, η Κέρκυρα και η Νάξος είναι μέσα στους στόχους της παραγωγής, ώστε όλη η Ελλάδα -μέσα στην οικονομική κρίση- να γίνει μια γροθιά.

Ο πολυτάλαντος δημιουργός ταυτόχρονα με το «Αλ τσαντίρι νιουζ» ετοιμάζει την εκπομπή «Οι 14 ζωές που θέλω να ζήσω», στο πλαίσιο της οποίας θα επισκέπτεται ωραίους ανθρώπους στο σπίτι τους. Μέσα από αυτήν την επαφή θα ακούει την ιστορία τους και τον αγώνα τους και εμείς θα παίρνουμε μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Μαρία Ανδρέου

Keywords
Τυχαία Θέματα