O Πούμπουρας, φουλ ερωτευμένος με την Αρετή του

16:06 7/3/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZO Πούμπουρας, φουλ ερωτευμένος με την Αρετή του Τρίτη, Μάρτιος 7, 2017 - 16:03

Επιτέλους την... κυκλοφόρησε! Ο Σάββας Πούμπουρας και η σύντροφός του Αρετή έκαναν μια από τις σπάνιες εμφανίσεις τους και διασκέδασαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης.

Το ζευγάρι παραμένει σφόδρα ερωτευμένο, όπως την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκε, δηλαδή πριν από πέντε χρόνια, κι από τότε δεν χώρισαν ποτέ. Ζουν κάτω από την ίδια στέγη και κάνουν όνειρα για κοινό μέλλον.
Κατά τη βραδινή εξόρμησή τους ο Σάββας

είχε ανεβασμένη διάθεση. Χαμογελούσε και προλάβαινε κάθε επιθυμία της καλής του, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα όμορφο λευκό μπλουζάκι με βαθύ ντεκολτέ και μαύρο παντελόνι.

Το γλυκό κορίτσι που «μάγεψε» τον συνεργάτη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» του Alpha λέγεται ότι του προσφέρει απόλυτη ηρεμία.
Χαμογελαστή, έξυπνη, όμορφη και με υπέροχο χαμόγελο, η Αρετή στέκεται διακριτικά δίπλα στον γοητευτικό σύντροφό της και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Την ίδια στάση έχει υιοθετήσει όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής καριέρας του και ο Σάββας, ο οποίος άρχισε να εργάζεται ως μπάρμαν, αλλά γρήγορα γοήτευσε τους τηλεθεατές με το χιούμορ και την ειλικρίνειά του.
Ο παρουσιαστής δεν απασχόλησε ποτέ τα media με την προσωπική του ζωή και στις συνεντεύξεις του είναι ιδιαίτερα φειδωλός όσον αφορά τα σχέδια και τα όνειρα που μοιράζεται με τη σύντροφό του.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα