In love ο πρώην σύντροφος της Ζαφειράκου

SHOWBIZIn love ο πρώην σύντροφος της ΖαφειράκουΠαρασκευή, Αύγουστος 14, 2015 - 14:30

Eτοιμος να γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή είναι ο Ανδρέας Κομπόσης. Ο πρώην σύντροφος της Φαίης Ζαφειράκου είναι ξανά ερωτευμένος και μάλιστα σε λίγους μήνες, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ντυθεί γαμπρός.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Πηγή από το περιβάλλον του δημιουργού αποκαλύπτει πως ο Ανδρέας είναι ζευγάρι εδώ και τρεις μήνες με τη Λίνα Αμαντίδου, μια πανέμορφη μελαχρινή κοπέλα, η οποία δεν σχετίζεται με τον καλλιτεχνικό

χώρο.

Ο συνθέτης και στιχουργός χώρισε και επίσημα από την ηθοποιό τον περασμένο Μάιο, αν και οι δύο κατέβαλαν προσπάθειες να σώσουν τη σχέση τους. Ομως όσο κι αν το ήθελαν, δεν κατάφεραν να γεφυρώσουν τις διαφορές τους, αφού, όπως επικαλείται η ίδια πηγή, ο Κομπόσης έπαψε να είναι ερωτευμένος με την όμορφη Φαίη. Ωστόσο για χάρη του 3χρονου γιου τους διατηρούν άψογες σχέσεις, μια και οι δυο έχουν ως προτεραιότητα το μεγάλωμα του μικρού μέσα σε απόλυτα ήρεμο και ειρηνικό κλίμα.

Χωριστοί δρόμοι

Η απόφαση να ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς δεν ήρθε εύκολα, ήταν όμως ένα προαπαιτούμενο ώστε να πάνε παρακάτω χωρίς εντάσεις και «σκηνές». Ο δημιουργός δεν άργησε να κάνει το επόμενο βήμα, αφού ο έρωτας τού χτύπησε την πόρτα και σε ένα τέτοιο κάλεσμα κανείς δεν λέει ποτέ «όχι». Ερωτεύτηκε τη γοητευτική Λίνα, η οποία έγινε αυτομάτως και μούσα του. Ετσι έγραψε για εκείνη δύο τραγούδια, τα οποία μάλιστα ερμηνεύει ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής Θέμης Αδαμαντίδης. Πρόκειται για τα «Παράπονα κάνω» και «Στην καρδιά», οι στίχοι των οποίων είναι διαλεγμένοι ένας κι ένας για τη νέα αγαπημένη του. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της «Espresso», το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί τα Χριστούγεννα στη μαγευτική Βενετία.

Οσο για τη Φαίη; Πρώτο της μέλημα είναι ο γιος της. Ωστόσο βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης της ζωής της, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση και -γιατί όχι;- να ερωτευτεί ξανά.

Ο καβγάς που έφερε τον γάμο και ένα πανέμορφο αγοράκι

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Μανούσου Μανουσάκη «Της αγάπης μαχαιριά» γνώρισε τον συνθέτη το φθινόπωρο του 2011. Ενας... καβγάς ανάμεσά τους εξελίχθηκε σε μεγάλο έρωτα που είχε ως αποτέλεσμα το ζευγάρι να αποκτήσει ένα πανέμορφο αγοράκι στις 26 Ιουλίου του 2012. Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους -οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο μετά τον ερχομό του μικρού- κράτησαν χαμηλούς τόνους, με εκείνη να έχει βάλει στην άκρη της καριέρα της προκειμένου να απολαύσει τη μητρότητα και την οικογενειακή ζωή. Μάλιστα, όταν η Φαίη άρχισε να κάνει ξανά δημόσιες εμφανίσεις, δεν θύμιζε και πολύ την αισθησιακή ηρωίδα της ελληνικής σειράς που... έσπασε ταμεία, αλλά μια κατασταλαγμένη και «γεμάτη» γυναίκα που τα είχε όλα: έρωτα, έναν τρυφερό σύντροφο κι ένα παιδάκι για να συμπληρώνει την ευτυχία της. Θυμίζουμε ότι ο Ανδρέας Κομπόσης ήταν στο παρελθόν ζευγάρι με την Ιωάννα Κουταλίδου, την τραγουδίστρια που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από το μουσικό reality του ΑΝΤ1 «Fame story 2». Οι δυο τους είχαν χωρίσει πολύ πριν μπει στη ζωή του συνθέτη και στιχουργού η Φαίη Ζαφειράκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα