H σύζυγος του Τίμπερλεϊκ ξέφυγε

ΚΟΣΜΟΣH σύζυγος του Τίμπερλεϊκ ξέφυγεΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 15, 2017 - 20:04

Σε «καυτές» περιπτύξεις με την άρρωστη αδερφή της και σε όργιο με δύο άντρες υπό την επήρεια κοκαΐνης εμφανίζεται η Τζέσικα Μπίελ, για την οποία η εικόνα που έχουμε είναι της αφοσιωμένης και καλοβαλμένης συζύγου του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (φωτό πάνω).

Η έκπληξη των fans της παραμένει μεγάλη, παρόλο που δεν πρόκειται για πραγματικά γεγονότα, αλλά για σκηνές της νέας τηλεοπτικής σειράς «The Sinner» που κάνει

πάταγο στις ΗΠΑ.

Στη σειρά που έκανε πρεμιέρα τον Αύγουστο, με πρωταγωνιστές την Μπίελ και τον Μπιλ Πούλμαν, ο χαρακτήρας της Μπίελ, Κόρα, σκοτώνει έναν άνθρωπο σε δημόσιο χώρο, αλλά δεν έχει ιδέα για ποιον λόγο το έκανε. Στο πρόσφατο επεισόδιο η αδελφή της Κόρα, Φιμπ, που έχει πρόβλημα καρδιάς, της ζητάει να της δείξει πώς γίνεται το σεξ και τότε η Κόρα τη φιλάει στο στόμα και την αγγίζει σε ευαίσθητα σημεία. Στη συνέχεια φιλάει στο στόμα το αγόρι της Φιμπ, Φρανκ, και τους αφήνει να κάνουν σεξ. Η ίδια κάνει χρήση κοκαΐνης και αρχίζει να κάνει σεξ με το αγόρι της J.D., μόνο που λίγο αργότερα συνειδητοποιεί ότι στο «παιχνίδι» έχει μπει και ο φίλος του Τοντ.

Η Τζέσικα Μπίελ δεν «οργιάζει» μόνο ως ηθοποιός αλλά και ως εργοδότρια. Αυτό τουλάχιστον καταγγέλλουν εννέα υπάλληλοι του εστιατορίου της Au Fudge στο Λος Αντζελες που κατάθεσαν αγωγή εναντίον της. Την κατηγορούν ότι παρακράτησε φιλοδωρήματα ύψους 420.000 ευρώ και ζητούν συνολική αποζημίωση πάνω από 1.250.000 ευρώ.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα