Μαρί Ρόουζ: Θα εκδικηθεί τον ωραίο «Μαχητή»

SHOWBIZΜαρί Ρόουζ: Θα εκδικηθεί τον ωραίο «Μαχητή»Παρασκευή, Σεπτέμβριος 15, 2017 - 19:05

❱❱ Η Μαρί Ρόουζ, μετά τη... χυλόπιτα από τον Βασάλο, ετοιμάζεται να εισβάλει στο «Nomads»

Η bodybuilder Μαρί Ρόουζ ετοιμάζεται να απαντήσει στον ωραίο «μαχητή» Κωνσταντίνο Βασάλο παίρνοντας την εκδίκησή της από τις μακρινές Φιλιππίνες!

Η Κύπρια αθλήτρια, μετά τη... χυλόπιτα από τον πρώην παίκτη του «Survivor», λέγεται πως ετοιμάζει βαλίτσες για να συμμετάσχει στο νέο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1

«Nomads». Εκτός από το μεγάλο χρηματικό έπαθλο και την αναγνωρισιμότητα, η γυμνάστρια είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θέλει να μπει στο μάτι του πρώην της, ο οποίος -στην ουσία- την «άδειασε», λέγοντας πως δεν είχαν ποτέ σχέση!

Το νέο έγινε γνωστό μετά την απόφαση της personal trainer να σβήσει την προσωπική της σελίδα στο facebook και να την αντικαταστήσει με μια καινούργια, στην οποία ποζάρει με φόντο το λογότυπο του παιχνιδιού. Η είδηση κάνει τον γύρο των social media, τονίζοντας πως η δυναμική Μαρί Ρόουζ, αν τελικά ταξιδέψει με τους «Νομάδες», τότε θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλα όσα έχει να αποκαλύψει για τη σχέση της με τον πρώην «Survivor» συναθλητή της.

Στις αρχές Αυγούστου η Μαρί Ρόουζ εμφανίστηκε στις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 Κύπρου φορώντας μικροσκοπικό σορτσάκι και μαύρο μπουστάκι, προκειμένου να συμπληρώσει αίτηση συμμετοχής. Κατόπιν πέρασε από κάστινγκ και συνέντευξη κι όσο τριγυρνούσε στους διαδρόμους του καναλιού τραβούσε επάνω της όλα τα αντρικά βλέμματα με το γυμνασμένο κορμί της. «Το ήθελα από καιρό να παίξω σε ένα παιχνίδι επιβίωσης. Φαίνεται πολύ συναρπαστικό και στόχος μου είναι το έπαθλο» δήλωσε κατά την έξοδό της από τον σταθμό.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα