Dinner και birthday party για «χρυσούς» teenagers!

SHOWBIZΟ Ελληνας εφοπλιστής με τους πίνακες Andy WarholDinner και birthday party για «χρυσούς» teenagers!Σάββατο, Δεκέμβριος 17, 2016 - 15:00

Στα φόρτε τους βρίσκονται τα πριβέ glam parties, τα οποία η στήλη σάς παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα.

Ξεχώρισαν το γεύμα στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης της Μαριάννας Τσουρεκά, που αντιπροσωπεύει τους πιο trendy

οίκους μόδας και στο οποίο έδωσαν το «παρών» οι πιο κομψές Αθηναίες, και το chic dinner στο Tudor Hall του ξενοδοχείου «King George» του bon viveur πρόεδρου της Ευρώπης Ασφαλιστικής Νίκου Μακρόπουλου, με την ευκαιρία της πρόσφατης ονομαστικής του εορτής. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν το αφάν γκατέ της παλιάς αθηναϊκής κοινωνίας, η Ευγενία Χανδρή, το ζεύγος των Γιώργου και Ηρώς Κόβα και η Αικατερίνη Λαλαούνη.

Η 15χρονη καλλονή

Την παράσταση όμως έκλεψε η ξανθιά 15χρονη καλλονή κόρη του Λαβίνια Μακροπούλου, πρωταθλήτρια της ιππασίας.

Οι teenagers είχαν την τιμητική τους στο πάρτι γενεθλίων του γιου του εφοπλιστή Νίκου και της Σήλιας Τσάκου, που οργάνωσε με τον συμμαθητή του Μανώλη Γούσια στο Oozora.

Ακόμα ένας Τοξότης, ο Πάρης Κασιδόκωστας γιόρτασε τα φετινά του γενέθλια με το καθιερωμένο πάρτι του την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του παλιού Χρηματιστηρίου Αθηνών, έχοντας στο πλευρό του τη μητέρα του Μαριάννα Λάτση, τα αδέρφια του Εριέττα και Φίλιππο Κούρκουλο, την αγαπημένη του Τάμτα και καλούς του φίλους.

Ο Ελληνας εφοπλιστής με τους πίνακες Andy Warhol

Καιρό είχε να εμφανιστεί στα φώτα της δημοσιότητας ο εφοπλιστής Ευάγγελος Πιστιόλης της Top Ships, η εταιρία του οποίου, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, παρουσιάζει πάλι κέρδη. Ο εφοπλιστής, που αγαπάει την τέχνη και αυτό φαίνεται τόσο στα σπίτια του όσο και στο γραφείο του, και στο παρελθόν χρηματοδότησε μεγάλες ξένες κινηματογραφικές παραγωγές, θα δανείσει πίνακες με την υπογραφή του βασιλιά της pop art Andy Warhol σε κοινή θέα. Πρόκειται για την έκθεση με τίτλο «Homage to Andy Warhol» που εγκαινιάζεται τη Δευτέρα στο Zonar's με πίνακες από τη συλλογή του Πιστιόλη και του συλλέκτη και συνεργάτη του μαικήνα Αλέξανδρου Ιόλα Νίκου Σταθούλη. Για την ιστορία, πάντως, πορτρέτο τους από τον famous Warhol έχουν στην Αθήνα μόνο η grande dame Αλίκη Περωτή, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και η κόρη της Χριστιάννα Γουλανδρή.

Keywords
Τυχαία Θέματα