14 διάσημοι σε δυο σώματα

ΚΟΣΜΟΣ14 διάσημοι σε δυο σώματαΠαρασκευή, Δεκέμβριος 16, 2016 - 18:43

Η ιδανική γυναίκα έχει τα φρύδια της Τζίτζι Χαντίντ, τα μάτια της Αντέλ, τα μαλλιά της Τζένιφερ Ανιστον και το στήθος της Σοφία Βεργκάρα.

Ο ιδανικός άνδρας έχει τα μάτια του Κρις Πάιν, τα χείλη του Τομ Χάρντι, τα μαλλιά του Ντέιβιντ Μπέκαμ και τα οπίσθια του Εϊνταν Τέρνερ.

Η τέλεια θηλυκή εικόνα, όπως ψηφίστηκε από γυναίκες, αποτελεί ένα κολάζ από 14 διαφορετικές διασημότητες, στο οποίο έδωσαν μορφή ειδικοί για λογαριασμό της εταιρίας υγιεινών ροφημάτων

ProWater, η οποία διενήργησε και τη σχετική δημοσκόπηση στη Βρετανία.

Απεικόνιση υπάρχει και για τον ιδανικό άνδρα, ο οποίος αποτελεί σύνθεση των εντυπωσιακών, σύμφωνα με τους άνδρες ερωτηθέντες, κοιλιακών του Κρις Χέμσγουορθ, της προσωπικότητας του Ράιαν Ρέινολντς, των ποδιών του παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης Γκάρεθ Μπέιλ, του πιγουνιού του Ζακ Εφρον και στέρνου του Ντουέιν Τζόνσον.

«Οι απόψεις αλλάζουν συνεχώς στο θέμα “τέλειο” σώμα. Είναι ωραίο να βλέπεις αθλητές αλλά και διασήμους στις λίστες, γιατί καταλαβαίνεις ότι ο κόσμος θέλει να είναι και δυνατός, όχι μόνο λεπτός» σχολιάζει σχετικά το boss της εταιρίας Ρίτσαρντ Μπάιστερ.

Προτιμήσεις

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι από τις γυναίκες που ερωτήθηκαν το 28% ανέδειξε ως κορυφαία γυναικεία προσωπικότητα την Ελεν ντε Τζενέρις.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι η Κρίσι Τέιγκεν συνδυάζει, σύμφωνα με τις ερωτηθείσες, δύο ιδανικά χαρακτηριστικά: τα ζυγωματικά, όπως υποστήριξε διά της ψήφου του το 53%, αλλά και τα πόδια, όπως είπε το 36% των γυναικών που ρωτήθηκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα