Ζώδια – Τι βλέπουν σε εσένα οι άντρες

17:00 19/11/2013 - Πηγή: TNSite

Πώς σε βλέπουν οι άντρες; Τι γνώμη έχουν σχηματίσει για σένα, τι θεωρούν ότι είσαι; Πολλές φορές, άλλο νομίζουμε εμείς για τον εαυτό μας, και άλλη είναι η εικόνα που εκπέμπουμε. Πολλές φορές, τα σήματα που δίνουμε, ο άλλος τα λαμβάνει τόσο διαφορετικά, που υπάρχει άβυσσος!

Κάθε ζώδιο, έχει έναν πυρήνα, μια βασική δομή. Και με βάση αυτόν τον πυρήνα, ο άντρας που έχεις απέναντί σου, σχηματίζει μια γνώμη για σένα, και γενικά, και για την ερωτική σου συμπεριφορά . Ας δούμε, τι βλέπει σε εσένα συγκεκριμένα ένας άντρας!

Κριός

Ο άντρας σε μια γυναίκα Κριό, όπως εσύ, βλέπει μια πολύ

ατίθαση και θερμή γυναίκα. Αυτό που δεν βλέπει, και σε αδικεί, είναι η πολύ ρομαντική σου πλευρά. Κυρίως, τους τρελαίνει το βλέμμα σου, που είναι γεμάτο ερωτική αυθάδεια, και τρελαίνονται να δουν πώς θα κοίταζες, αν ήσουν μεθυσμένη από έρωτα!

Ταύρος

Είναι φανερή για έναν άντρα η αισθαντική σου φύση και ο ερωτισμός σου. ταυτόχρονα, είναι πολύ φανερή και η ανάγκη σου να δεθείς με έναν άντρα, και αυτό μπορεί και να τους τρομάζει. Είναι τα μάτια σου, που δείχνουν ότι δεν θέλεις να παίξεις, θέλεις να κάνεις σχέση ζωής.

Δίδυμοι

Αυτό που καταλαβαίνουν οι άντρες σε σένα, είναι ότι έμπλεξαν! Όμορφη και προκλητική, πολύ ατίθαση, πολύ χαριτωμένη, ένα διαβολάκι του έρωτα! Και αυτός είναι και ο λόγος που πολλές φορές σε παιδεύουν. Δεν το κάνουν συνειδητά, προσπαθούν να μην πιαστούν κανονικά στη γοητεία σου, γατί το ξέρουν ότι θα τους παιδέψεις εσύ!

Καρκίνος

Ατό που βλέπει ένας άντρας σε σένα, πέρα από το ότι θα είσαι θερμή στο θέμα της ερωτικής πράξης, είναι ότι μπορεί να σε κάνει θύμα του! Δίνεις αμέσως την εντύπωση ότι είσαι έτοιμη για θυσία, αρκεί να έχεις δίπλα σου έναν άντρα. Δεν είσαι εύκολη στο να σε χειριστούν στην πραγματικότητα, αλλά δεν το ξέρουν. Νομίζουν ότι μπορούν να σε κάνουν ό,τι θέλουν, και αυτό σου στοιχίζει.

Λέων

Αυτό που εισπράττει ένας άντρας από εσένα, πέρα από την ομορφιά, είναι η περηφάνια! Και δεν είναι κακό χαρακτηριστικό, σε προφυλάσσει από πολλούς που καταλαβαίνουν εύκολα ότι δεν είσαι για τα δόντια τους, οπότε γλιτώνεις χρόνο. Αλλά διώχνει και κάποιους πολύ αξιόλογους άντρες, που θα ήθελαν πιο ήπια προσέγγιση .

Παρθένος

Αυτό που καταλαβαίνει ένας άντρας από την εντύπωση που του δίνεις, είναι ότι είσαι πολύ δύσκολη! Ο έντονος ερωτισμός σου είναι εκεί και φαίνεται, αλλά κάποιος που θα θελήσει να έρθει σε επαφή μαζί σου, φαντάζεται ότι αυτός ο ερωτισμός, δεν έχει κανέναν άντρα για αποδέκτη, γιατί κανένας δεν σου φαίνεται κατάλληλος. Ίσως να γλίτωνες από πολλές παρεξηγήσεις με τους άντρες, αν ήσουν λίγο πιο ανοιχτή.

Ζυγός

Οι άντρες, όταν σε βλέπουν, κάτι παθαίνουν! Όμως, έχουν ταυτόχρονα την αίσθηση, ότι το ερωτικό παιχνίδι που θα ανοίξουν μαζί σου, θα είναι επιπόλαιο. Εκτός από κάποιους, που συνειδητά τους πιάνεις στην απόχη σου και σπαρταράνε, αλλά αυτοί δεν σε ενδιαφέρουν, οι άλλοι που σε ενδιαφέρουν, σε φοβούνται. Γίνεσαι απρόβλεπτη και προκλητική όταν φλερτάρεις!

Σκορπιός

Ένας άντρας που σε έχει απέναντι του, ειδικά αν σε ενδιαφέρει πολύ, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχεις εξαπολύσει την γοητεία σου, καταλαβαίνει κατευθείαν ότι έχεις πολύ έντονη σεξoυαλική προσωπικότητα. Αυτό που δεν καταλαβαίνει, είναι ότι είσαι και πολύ ευάλωτη. Αυτό δεν φαίνεται. Και δεν θα πείραζε, αν ήσουν άτρωτη, αλλά δεν είσαι. Οπότε, πολλές φορές βρίσκεσαι να υποφέρεις, επειδή ένας άντρας, πολύ απλά, δεν το περίμενε από εσένα ότι πονά!

Τοξότης

Είσαι πανέμορφη και πολύ θερμή. Αλλά πολλές φορές, οι άντρες καταλαβαίνουν ότι σε εσένα, έχουν βρει το πιο γλυκό, το πιο καλό και το πιο εντάξει φιλαράκι τους! Ο τρόπος που εκφράζεις την θηλυκότητα σου είναι τέτοιος που δημιουργεί μεγάλη οικειότητα και άνεση, σου στερεί όμως το απαραίτητο μυστήριο, που θα έκανε έναν άντρα να θέλει να σε κυνηγήσει. Τι αν σε κυνηγήσει, που παίζετε συνέχεα κρυφτό! Κάνε και λίγο τη γυναίκα, μην είσαι τόσο άνετη!

Αιγόκερως

Από εσένα, η πρώτη εντύπωση που παίρνει ένας άντρας, είναι ότι θα τον βάλεις τιμωρία! Είσαι πάρα πολύ αυστηρή και στο βλέμμα σου, και στην στάση σου, και σε όλη σου την συμπεριφορά. Εννοείται, πως είσαι πάρα πολύ θερμή, αλλά ο άλλος πρέπει να είναι πολύ έμπειρος για να το καταλάβει αυτό. Δεν είναι καθόλου εύκολο! Αν θες έναν άντρα, χωρίς να χάσεις την προσωπικότητά σου, θα πρέπει να χαλαρώσεις λίγο!

Υδροχόος

Δεν θα το πούμε με περιστροφές, οι άντρες φοβούνται, τρέμουν, την εξυπνάδα σου! Είσαι το είδος της γυναίκας που πρέπει να κρύβεσαι, πόσο έξυπνη είσαι, γιατί τους βάζεις σε διαδικασία αντιπαράθεσης! Το καλό με σένα είναι ότι αυτή την αντιπαράθεση την θέλεις, θέλεις να γίνεται ένα τέτοιο παιχνίδι πνευματικής εξουσίας, οπότε δεν έχεις και κανέναν σπουδαίο πρόβλημα. Άλλωστε, θα μπορούσες να παραστήσεις την όχι και τόσο έξυπνη, απλά δεν το καταδέχεσαι!

Ιχθείς

Αυτό που τρελαίνει τους άντρες, είναι η ματιά σου, που από τη μια είναι πολύ θερμή, και από την άλλη είναι τρομερά περιπαικτική. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν, και ευτυχώς για σένα, είναι το πόσο επικίνδυνη μπορείς να γίνεις! Έχεις πολύ μεγάλο πλεονέκτημα, γιατί σε περνάνε για πιο ευαίσθητη από όσο είσαι. Ευαισθησίες έχεις και πολλές, αλλά και η δύναμη που σου δίνει ο Ποσειδώνας, πάλι είναι το κάτι άλλο!

Πηγή: oroskopos.tv

Tsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα