Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 28χρονο

11:42 21/11/2013 - Πηγή: TNSite
Ένας 39χρονος και ένας 43χρονος Έλληνας βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία ενός 28χρονου σε εστιατόριο της οδού Γερανίου στην πλατεία Ομονοίας στις 19 Νοεμβρίου. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ηθική αυτουργία στη δολοφονία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το θύμα μαζί με δύο φιλικά του πρόσωπα (έναν άνδρα και μία γυναίκα) πήγαν στο εστιατόριο προκειμένου η γυναίκα να παραλάβει χρήματα, που της οφείλονταν από παλιότερη απασχόλησή της στο εστιατόριο.

Όταν ενημερώθηκε ο 43χρονος, ο οποίος είναι ο διαχειριστής του καταστήματος, για την παρουσία

και την απαίτηση των οφειλών, ειδοποίησε τηλεφωνικά τον 39χρονο να πάει στο εστιατόριο. Μόλις αυτός έφτασε στο κατάστημα, άρχισε να λογομαχεί με το θύμα και αρχικά τον χτύπησε στο πρόσωπο και στο κεφάλι με γροθιές. Όταν το θύμα έπεσε στο πάτωμα συνέχισε να τον χτυπά στο πρόσωπο και στο σώμα με γροθιές και κλωτσιές.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. σε νοσοκομείο, όπου κατέληξε, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που μετέβησαν άμεσα στο κατάστημα, ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον 39χρονο δράστη, ενώ ο 43χρονος διαχειριστής του καταστήματος συνελήφθη αργότερα.

(φωτογραφία αρχείου)

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα