Εύβοια: Η εικόνα που έκανε πολλούς να μιλήσουν για θαύμα - Φωτό!

Μια ασυνήθιστη εικόνα αντίκρισαν μικροί και μεγάλοι έξω από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Αυλωνάρι Ευβοίας με πολλούς να κάνουν λόγο για θαύμα!.... Ειδικότερα, στην περιοχή του οικισμού Χάνια Αυλωναρίου, βρίσκεται ο τρισυπόστατος ναός του Αγίου Δημητρίου, ο παλαιότερος ναός στην Εύβοια. Σύμφωνα με το evianews.com χθες το βράδυ πάνω από την είσοδο του ναού σχηματίστηκε για ακόμα μία φορά, μία μορφή όμοια με ανθρώπινο πρόσωπο.

Οι περισσότεροι απέδιδαν την εικόνα στον φωτισμό, ωστόσο δεν έλειψαν και εκείνοι που έκαναν λόγο για θαύμα. Να σημειωθεί πως από την ώρα που
έγινε γνωστή η είδηση, πλήθος κόσμου περνούσε από το σημείο για να δει από κοντά την μορφή που είχε σχηματιστεί έξω από την εκκλησία. Ο ναός είναι χτισμένος πάνω σε ερείπια αρχαίου ναού της Αρτέμιδος.

Τελικά όπως ξεκαθαρίστηκε η περίεργη "μορφή" που σχηματίζεται μόνο τα βράδια στον Ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στα Χάνια Αυλωναρίου, δεν είναι παρά μόνο σκιές που δημιουργούνται από τους φωτεινούς προβολείς.

Μάλιστα ο Μητροπολίτης Καρυστίας κ.Σεραφείμ, την ώρα του εσπερινού πριν λίγες μέρες δεν έκρυψε την οργή του για τον χαρακτηρισμό "θαύμα" που απέδωσαν ορισμένοι στο περιστατικό και τόνισε στο πλήθος : «Μην πιστεύετε ότι είναι θαύμα, δεν έχει καμία σχέση με την εκκλησία και την θρησκεία, η μορφή αυτή σχηματίζεται από τον φωτισμό και είναι απλά ένα φυσικό φαινόμενο».
Keywords
Τυχαία Θέματα