Βλέπει Βεΐνοβιτς ο Παναθηναϊκός

07:43 10/6/2013 - Πηγή: TNSite
Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Μάρκο Βεΐνοβιτς. Ο 23χρονος σερβικής καταγωγής Ολλανδός μέσος προτάθηκε στους «πράσινους» και… αρέσει. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Άλκμααρ και μένει ελεύθερος από τη Χέρακλες, με την οποία είχε φέτος 25 συμμετοχές και 4 γκολ. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει καλή άποψη για τις δυνατότητές και είναι προσιτός οικονομικά. Η φυσική του θέση είναι αμυντικό χαφ,
αλλά έχει καλή τεχνική κατάρτιση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εσωτερικός μέσος ή ακόμη και «δεκάρι». Δεδομένων των δυσκολιών στις περιπτώσεις των Καραγκούνη και Μπόρεκ, ίσως ο Παναθηναϊκός στραφεί στη λύση Βεΐνοβιτς.

Προς Τετάρτη ο Μπεργκ

Μικρή παράταση παίρνει η άφιξη του Μάρκους Μπεργκ στην Αθήνα. Ο δικηγόρος του παίκτη πρέπει να πάει στη Γερμανία για να εξασφαλίσει τυπικά την ελευθέρας του από το Αμβούργο κι έτσι ο 27χρονος σέντερ φορ, με τον οποίο υπάρχει οριστική συμφωνία, αναμένεται μάλλον την Τετάρτη για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές.

Κλείνουν δύο, εξελίξεις με έναν

Πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό είναι οι Βαγγέλης Μόρας και Γιώργος Κουτρουμπής. Με τον 32χρονο αμυντικό υπάρχει επί της ουσίας προφορική συμφωνία και απομένει η αποδέσμευσή του από την Ελλάς Βερόνα, ίσως και μέσα στη βδομάδα. Με τον 22χρονο στόπερ οι «πράσινοι» έχουν δώσει τα χέρια. Όσον αφορά στον Έρικ Φάλκενμπουργκ, τόσο ο 25χρονος μέσος όσο και ο Γιάννης Αναστασίου πιέζουν την Άλκμααρ να μειώσει τις απαιτήσεις της για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα