Βέροια - ΠΑΟΚ 0-0

19:31 2/12/2012 - Πηγή: TNSite
Βέροια και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0 σε ένα ματς που πραγματοποιήθηκε σε τραγικό αγωνιστικό χώρο. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι εξαιτίας της αποβολής του Ματέους.

Ισόπαλο (0-0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι Βέροια-ΠΑΟΚ για την 13η αγωνιστική της Superleague.

Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο το παιχνίδι είχε ρυθμό, οι δύο ομάδες δημιούργησαν μεγάλες ευκαιρίες να πετύχουν γκολ, αλλά τελικώς δεν τα κατάφεραν.

Μάλιστα, η Βέροια έχασε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Καλτσάς, ενώ στην φάση της παράβασης ο Βιβιάν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Γήπεδο: Δημοτικό Βέροιας

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας

Βέροια (Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Αμαραντίδης, Καλί, Καλογέρης, Καφές, Ολαϊτάν, Καλτσάς (68' Μορένο), Μπαργκάν (87' Μπελόν), Ιωάννου (58' Κόστλι)

ΠΑΟΚ (Δώνης): Γλύκος, Κωνσταντινίδης (63' Ετο), Κουμαλό, Βιβιάν, Λίνο, Λάζαρ, Κάτσε, Ρομπέρ (46' Σταφυλίδης), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (77' Γιάννου), Αθανασιάδης

Κίτρινες κάρτες: Μπαργκάν, Αθανασιάδης, Καλί, Αμαραντίδης

Κόκκινες κάρτες: Βιβιάν

Σκόρερ: -

Το ματς

Σε βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης ο ΠΑΟΚ έκανε αισθητή την παρουσία του με το καλημέρα. Συγκεκριμένα στο πρώτο πεντάλεπτο ο "Δικέφαλος" απείλησε δύο φορές, μία με τον Αθανασιάδη το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Λόπεθ και μία όταν ο Ρομπέρ βρέθηκε μέσα στην περιοχή, αλλά καθυστέρησε και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί της Βέροιας. Στο 10΄ήρθε άλλη μία ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, μετά από πάσα του Ρομπέρ στον Φωτάκη στο ύψος του πέναλτι και σουτ του μέσου του "Δικεφάλου" που πέρασε μόλις άουτ.

"Απάντησε" η Βέροια

Η Βέροια "απάντησε" με διπλή ευκαιρία στο 13'. Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Καλί αφύλαχτος από κοντινή απόσταση δεν κατάφερε να νικήσει τον Γλύκο και στην επαναφορά το σουτ του Ορέστες σταμάτησε σε σώματα αμυντικών του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, μερικά δευτερόλεπτα αργότερα ο Ολαϊτάν ευνοήθηκε από το βρεγμένο ταρτάν, βγήκε τετ α τετ με τον Γλύκο, αλλά το πλασέ του έφυγε έξω. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν και στο 22' ο Ιωάννου βρέθηκε απέναντι από τον Γλύκο, όμως, ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ έσωσε για δεύτερη φορά την εστία του.

Χαμένο πέναλτι οι γηπεδούχοι, με δέκα ο ΠΑΟΚ

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο ρυθμός έπεσε και οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες μειώθηκαν. Ο Φωτάκης, πάντως, στο 33' έβγαλε τον Αθανασιάδη σε θέση βολής, αλλά ο Καλί πρόλαβε τον επιθετικό του ΠΑΟΚ και απομάκρυνε, ενώ στο 37' ο "Δικέφαλος" έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Σπάθας υπέδειξε το σημείο του πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Βιβιάν στον Καλτσά και απέβαλλε τον Βραζιλιάνο αμυντικό. Ο Καλτσάς ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ και μαζί πέταξε την ευκαιρία να βάλει την Βέροια σε θέση οδηγού.

Φύλακας άγγελος Γλύκος

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με μία αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Σταφυλίδης αντικατέστησε τον Ρομπέρ και πλαισίωσε τον Κουμάλο στο κέντρο της άμυνας. Η πρώτη καλή φάση στο δεύτερο μέρος ήρθε με ένα σουτ του Κάτσε στο 55' το οποίο μπλόκαρε ο Λόπεθ.

Η Βέροια άγγιξε το γκολ στο

Keywords
Τυχαία Θέματα