Τσεβάς: Η φανέλα μάς κάνει να πετάμε

21:28 25/11/2013 - Πηγή: TNSite
Πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του χαρακτήρισε ο Βασίλης Τσεβάς το Σάββατο για το γκολ νίκης που πέτυχε με την ΑΕΚ απέναντι στον Ηλυσιακό.

Ως ευκαιρία ζωής αντιμετωπίζει αυτό που του συμβαίνει στην ΑΕΚ ο Βασίλης Τσεβάς. Ο 18χρονος… λυτρωτής της «Ένωσης» στο σαββατιάτικο ματς με τον Ηλυσιακό χαρακτηρίζει τη μέρα που πέτυχε το πρώτο του γκολ

με την ανδρική ομάδα ως καλύτερη της ζωής του. Παράλληλα σε συνέντευξή του στην «Ώρα των Σπορ» αναφέρει πως η φανέλα που φορά αρκεί για να του δώσει φτερά και θέτει σα στόχο να καθιερωθεί και να παίξει στην «Αγια-Σοφιά».

«Ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω τα συναισθήματα που ένιωσα και θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που το βίωσα όλο αυτό. Το να σκοράρω σε ματς της ΑΕΚ ήταν όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Το πιο σημαντικό κι αυτό που μετρά είναι η νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να εξασφαλιστεί η άνοδος όσο πιο γρήγορα γίνεται», ανέφερε.

Ο νεαρός σέντερ φορ, που ανήκει στις ακαδημίες από τα δώδεκά του, είπε: «Ο προπονητής μάς πιστεύει και μας το δείχνει αυτό. Δεν είναι λίγο πράγμα το ότι αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές παίρνουμε ευκαιρίες κι αυτό μας δίνει πολύ μεγάλη ώθηση να δουλέψουμε ακόμη πιο πολύ και για να του το ξεπληρώσουμε αυτό. Πρέπει να επικεντρωθούμε στη δουλειά και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. Έχουμε μια τεράστια ευκαιρία να φοράμε τη φανέλα αυτής της ομάδας και να αγωνιζόμαστε με τα χρώματά της. Αυτό και μόνο αρκεί για να μας κάνει να… πετάμε».

Ο μεγάλος στόχος του Βασίλη Τσεβά είναι ένας, να μπει στην «Αγια-Σοφιά» ως παίκτης της ΑΕΚ. «Το μεγάλο μου όνειρο είναι να καταφέρω να βελτιωθώ σαν ποδοσφαιριστής και να μπορέσω σε δύο χρόνια από τώρα να είμαι στην ΑΕΚ και να παίξω στην ‘Αγια-Σοφιά’. Να αγωνιστώ με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο γήπεδό μας και μπροστά σε αυτόν τον απίστευτο κόσμο μας, που δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν άλλο. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να το ζήσω αυτό. Θα δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Μόνο αυτό έχω στο μυαλό μου».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα