Το όχι της Βίσση λόγω Βανδή για το The Voice

21:01 25/11/2013 - Πηγή: TNSite

Πριν καν ξεκινήσει το σόου του ΑΝΤ1, «The Voice», ήδη υπάρχει παρασκήνιο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Μελέτησέ το», η Άννα Βίσση είπε «όχι» στην παραγωγή του σόου, λόγω της Δέσποινας Βανδή.

Λέγεται ότι η Άννα Βίσση ήθελε να είναι στην επιτροπή του «The Voice» υπό έναν όρο: στη θέση της Δέσποινας να κάθεται ο Νίκος Καρβέλας! Αυτό όμως δεν ήταν εφικτό, καθώς η Δέσποινα Βανδή έχει ήδη υπογράψει!

Έτσι η παραγωγή «κούνησε το μαντήλι»

στην Άννα Βίσση, αφήνοντάς την εκτός επιτροπής!

Αυτός όμως που θα κάτσει σίγουρα στην καρέκλα του κριτή, θα είναι ο Αντώνης Ρέμος, ενώ η Μαρινέλλα αρνήθηκε εξαιτίας των υποχρεώσεών της στο θέατρο. Επικρατέστερη για τη θέση της θεωρείται η Άλκηστης Πρωτοψάλτη!

Ωστόσο, «όχι» έχουν πει ακόμα, ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Στέλιος Ρόκκος, η Νατάσσα Μποφίλιου και η Ελεονόρα Ζουγανέλη!

Οι υπεύθυνοι «πολιορκούν» την Ελευθερία Αρβανιτάκη, ενώ στο τραπέζι των υπευθύνων του σόου έχουν πέσει τα ονόματα του Κώστα Μακεδόνα και του Μιχάλη από τους Stavento!

Μάλιστα, το «The Voice» ήταν να κάνει πρεμιέρα σε τρεις εβδομάδες, όμως επειδή δεν έχει συμπληρωθεί ακόμη η κριτική επιτροπή, λέγεται ότι θα ξεκινήσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα!

Το σίγουρο είναι ότι παρουσιαστής θα είναι ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ πιθανόν στα Backstage να βρίσκεται η Μαίρη Συνατσάκη!

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα