Τρίτη μέρα εργασιών στο Σταθμό Μεταφόρτωσης

15:56 31/7/2013 - Πηγή: TNSite
Για τρίτη μέρα βρίσκονται στο χώρο κατασκευής του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων της Ευκαρπίας τα συνεργεία του εργολάβου, που έχει αναλάβει το έργο, αλλά και αστυνομικές δυνάμεις. Εισαγγελέας και κάτοικοι της περιοχής, που εναντιώνονται στο έργο, παραμένουν σε απόσταση.

«Το έργο θα υλοποιηθεί κανονικά» δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του φορέα διαχείρισης (ΦΟΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλης Γεράνης, ο οποίος γνωστοποίησε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν χωματουργικές εργασίες.

Παράλληλα επισήμανε ότι περιμένει την επίδοση της επίσημης απόφασης

του Δημοτικού Συμβουλίου Παύλου Μελά για το θέμα «προκειμένου», όπως εξήγησε, «στη συνέχεια να συνεδριάσει ο ΦΟΔΣΑ και να ξεκινήσει διάλογος».

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Δικτύου Συλλόγων και Φορέων που τάσσονται κατά της δημιουργίας του ΣΜΑ, Μιχάλης Σπάσος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είπε: «Με αφορμή τις εργασίες στο χώρο του ΣΜΑ, έχει αποκλειστεί μια τεράστια έκταση στην περιοχή της Ευκαρπίας. Είναι σαν να βρισκόμαστε σε κατοχική ζώνη». Με την ευκαιρία έκανε γνωστό πως απόψε θα γίνει συνέλευση των κατοίκων στην κεντρική πλατεία της Ευκαρπίας ώστε να προσδιοριστούν οι επόμενες κινήσεις του Δικτύου.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα