Τρία εντυπωσιακά concept που κόβουν την ανάσα

00:37 4/1/2014 - Πηγή: TNSite

Bugatti Gangloff. Αμαρτωλή και σέξι

Η Bugatti Gangloff είναι παρακμιακή ... σέξι ... αμαρτωλή. Ένα supercar το οποίο πέρα από κάθε αμφιβολία προκαλεί τις αισθήσεις και δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. O σχεδιαστής της Bugatti Gangloff , Paweł Czyżewski, εμπνεύστηκε από τα τελευταία μοντέλα της μάρκας, όπως το Veyron ή την πανίσχυρη Galibier, αλλά μάλλον από ένα από τα κλασικά αυτοκίνητα της φίρμας. Συγκεκριμένα από

την Gangloff S57 της δεκαετίας του 1930 .

Τι υπάρχει κάτω από την οροφή; Ποιος νοιάζεται... Ούτως ή άλλως, το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ όμορφο και ο καθένας θα ήθελε να το οδηγήσει.

Σχεδιαστής : Paweł Czyzewski

BMW Rapp. 100 Χρόνια της BMW

Σχεδιασμένο για το έτος 2017 , το concept BMW Rapp αποτελεί μια φόρο τιμής της μακραίωνης ιστορίας της βαυαρικής φίρμας, σε έναν από τους πρωτοπόρους μηχανικούς της BMW, Karl Friedrich Rapp. O σχεδιασμός του αποτελεί από τα πιο τολμηρά concept σχέδια που έχουμε δει καθώς το γερμανικό Roadster. Η ιδέα προσπαθεί να συμπεριλάβει τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του σχεδιασμού από διάφορα μοντέλα της BMW , όπως η υπό γωνία μπροστινή μάσκα, οι απολήξεις της εξάτμισης κλπ. Κι όλα αυτά για ένα διθέσιο roadster με αισθητική ρετρό αλλά μοντέρνο στυλ .

Σχεδιαστής : Dejan Hristov

Ducati + Audi = Ducaudi

Από τότε που η Ducati Motors εξαγοράσθηκε από την Audi (2011), είναι πολλοί εκείνοι που βλέπουν μια μοτοσικλέτα με τους κύκλους της γερμανικής φίρμας στο ντεπόζιτο. Ο Γάλλος σχεδιαστής Thibault Devauze , σε συνεργασία με τον αδελφό του Marc Devauze κατασκεύασαν την φουτουριστική Audi Motorrad . Από την Ducati που προέρχονται ο 850 κ.ε δικύλινδρος κινητήρας σε συνδυασμό με ένα διπλού συμπλέκτη κιβώτιο ταχυτήτων . Το σώμα χρησιμοποιεί τεχνολογία Ultra lightweighting της Audi , με ένα συνδυασμό από ίνες άνθρακα και ελαφρά κράματα.

Σχεδιαστής : Thibault Devauze

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα