Μυστικός αρραβώνας για την Μελέτη;

23:09 3/1/2014 - Πηγή: TNSite

Η Ελεονώρα Μελέτη λέει ότι είναι ερωτευμένη και βρίσκεται σε μια πολύ δημιουργική φάση της ζωής της, ενώ ο Γολγοθάς με το πρόβλημα υγείας της ανήκει οριστικά και αμετάκλητα στο παρελθόν. Επομένως τα Χριστούγεννα τη βρήκαν χαρούμενη κι ευτυχισμένη δίπλα στα πρόσωπα που λατρεύει και τη λατρεύουν. Στιγμές αξέχαστες. Όπως αξέχαστη φαίνεται πως της έχει μείνει η πρωτότυπη πρόταση που δέχτηκε

από αγαπημένο της με ένα μονόπετρο που παραλίγο να... καταπιεί. Ένας μυστικός αρραβώνας για την παρουσιάστρια; Μη βιαστείτε να απαντήσετε αρνητικά, γιατί την αποκάλυψη την κάνει η ίδια η Ελεονώρα μέσα από το προσωπικό της blog.

Είναι από τα Χριστούγεννα που έχουν μείνει χαραγμένα στο μυαλό της και το παραδέχεται χωρίς αναστολές. Όπως τα Χριστούγεννα που διάβαζε συνέχεια για να περάσει στο πανεπιστήμιο, όπως τα Χριστούγεννα που έκανε ερωτικό ταξίδι μόνο για δύο σε μέρος που δεν το θυμάται ούτε ο Θεός, που ήταν χωρισμένη και πονούσε, που είχε πένθος. Είναι τα Χριστούγεννα που –αν και δεν το αναφέρει– όλοι περίμεναν ότι την επόμενη χρονιά θα ντυνόταν νυφούλα, όμως αντί για γάμο ήρθε ο χωρισμός. Η εποχή που οργίαζαν οι φήμες ότι είχε κάνει μυστικό αρραβώνα με τον Γιάννη Ολιζιέρσκι αν και η ίδια τότε δεν είχε παραδεχτεί απολύτως τίποτε.

Όπως αναφέρει λοιπόν η Ελεονώρα εκείνα τα Χριστούγεννα είχαν βγει να διασκεδάσουν. Η παρέα ήταν μεγάλη και η έκπληξη μέσα στο ποτήρι κρασί που έπινε. «Έχω περάσει Χριστούγεννα που πίνοντας ένα ποτήρι κρασί, φτάνει στα χείλη μου ένα λαμπερό δαχτυλίδι, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της παρέας», γράφει χαρακτηριστικά στο blog της η παρουσιάστρια επιβεβαιώνοντας πλέον τις φήμες που κυκλοφορούσαν τότε.

Ένα μονόπετρο-έκπληξη που την έκανε να συγκινηθεί. Μετά την αρχική έκπληξη, δάκρυα χαράς κύλησαν στο πρόσωπό της. Ήταν η περίοδος που ένιωθε τόσο καλά στην προσωπική της ζωή που δεν την ενδιέφερε τίποτε άλλο. Ακόμη και σήμερα εκείνες οι γιορτές έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό της, άσχετα αν η κατάληξη δεν ήταν εκείνη που πίστευαν πολλοί και η Ελεονώρα και ο Γιάννης αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Το ερώτημα που υπάρχει πλέον είναι πότε θα δεχτεί νέο δαχτυλίδι. Είτε μέσα σε ένα ποτήρι είτε όχι. Η ίδια δηλώνει πολύ ερωτευμένη και ίσως το 2014 να είναι τελικά η χρονιά που θα τη σημαδέψει έχοντας δίπλα της (κι επίσημα) τον άντρα που αγαπάει.

http://markos.tv

SpiroSpero

Keywords
Τυχαία Θέματα