Τρέιλερ: ο Άστον Κούτσερ «αλλάζει τον κόσμο» ως Στιβ Τζομπς

11:21 23/6/2013 - Πηγή: TNSite

Το χρονικό της ιλιγγιώδους ανόδου, της απότομης πτώσης και όλων των ενδιάμεσων στάσεων της προσωπικής και επαγγελματικής διαδρομής του Στιβ Τζομπς, συν-ιδρυτή της Apple Computers, η ταινία «Jobs» μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της τρέιλερ.

Το ύφος του τρέιλερ αναμενόμενο: η τάση αγιογραφίας είναι παρούσα και μάλιστα έντονα (το σύντομο βίντεο ανακηρύσσει τον Τζομπς ως, μεταξύ

άλλων, «Ο Πρώτος Πρωτοπόρος», «Ο Πρώτος Επαναστάτης», «Ο Πρώτος Οραματιστής» – ανόητες μεγαλοστομίες, προσβλητικές για πραγματικούς πρωτοπόρους, σε τομείς που πραγματικά έχει σημασία), η μουσική κάνει υπερωρίες προσπαθώντας να υποστηρίξει τα διάφορα τσιτάτα έμπνευσης, και η προσέγγιση μοιάζει όσο επίπεδη και τεμπέλικη περιμένει κανείς από μια τυπική βιογραφική ταινία.

Ο Κούτσερ είναι φυσιογνωμικά κοντά με τον Τζομπς αλλά δεν κατάφερε να πείσει με την ερμηνεία του όσους θεατές παραβρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ του Σάντανς, όπου προβλήθηκε στην βραδιά λήξης.

Φαίνεται ότι και η ίδια η εταιρεία διανομής στις ΗΠΑ συμφωνεί με τις μετριότατες κριτικές, αφού χωρίς ιδιαίτερες εξηγήσεις ανέβαλλε την κυκλοφορία της ταινίας για αρκετούς μήνες, κάτι που σήμαινε ότι χάλασαν τα σχέδια των παραγωγών να κάνουν πρεμιέρα τον Απρίλιο, οπότε και συμπληρώνονταν 37 χρόνια από την ίδρυση της Apple.

Η σκηνοθεσία είναι του Τζόσουα Μάικλ Στερν, ενώ στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι Τζος Γκαντ, Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ, Λούκας Χάας, Τζ.Κ. Σίμονς και Μάθιου Μοντίν.

e-go.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρέιλερ, Άστον Κούτσερ, Στιβ Τζομπς,treiler, aston koutser, stiv tzobs