Τους… ξεσπιτώνει η ΑΕΚ!

09:20 4/9/2013 - Πηγή: TNSite
Αρκετές από τις ομάδες που βρίσκονται στον έκτο όμιλο της Football League 2 μαζί με την ΑΕΚ εξετάζουν αλλαγή έδρας, ώστε να αγωνιστούν σε μεγαλύτερο γήπεδο και να κερδίσουν απ’ τα εισιτήρια.

Αναμφίβολα ξεχωριστή – ιστορική θα είναι για κάθε αντίπαλο της ΑΕΚ στον

6ο όμιλο της Football League 2 οι αναμετρήσεις (εντός και εκτός έδρας) με την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα.

Η συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα, επίσης, στο γεγονός ότι η «Ένωση» είναι πιθανό να μην επισκεφτεί τις φυσικές έδρες των αντιπάλων της. Αρκετές ομάδες εξετάζουν «ζεστά» το ενδεχόμενο να δηλώσουν άλλες έδρες για το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο», με γνώμονα πως θα κληθούν να αντιμετωπίσουν το πιο μεγάλο όνομα της κατηγορίας.

Αρκετές ομάδες της Αθήνας ψάχνουν τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν να δηλώσουν το Ολυμπιακό Στάδιο, αφού ο κόσμο της ΑΕΚ θα δώσει και σε αυτά τα ματς δυναμικό παρών και τα έσοδα θα είναι ανάλογα. Εφόσον τα έξοδα για την χρησιμοποίηση του ΟΑΚΑ είναι πολλά, τότε σκέφτονται να δηλώσουν άλλα γήπεδα της Αττικής με μεγαλύτερη χωρητικότητα από τα δικά τους.

Ήδη το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής στις 26 Ιανουαρίου απέναντι Πανναξιακού είναι πιθανό να μην γίνει στη Νάξο, αφού οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν απορρίπτουν την πιθανότητα να δηλώσουν το ΟΑΚΑ ως έδρα. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τις ομάδες της Κρήτης, αφού ο ΠΑΟ Κρουσσώνα και ο Ερμής Ζωνιανών σκέφτονται να φιλοξενήσουν την ΑΕΚ στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Σε κάθε περίπτωση, η «Ένωση» θα μπαίνει ως φαβορί σε κάθε παιχνίδι, αφού θα έχει αρκετό κόσμο στο πλευρό της ανεξαρτήτου έδρας…

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα