Τον λένε Γούλτερ Γουάιτ και μαγείρευε meth

20:21 3/12/2013 - Πηγή: TNSite
Το περιοδικό Vice ανακάλυψε έναν 55χρονο έμπορο ναρκωτικών από την Αλαμπάμα που η ζωή του ακολούθησε παρόμοια πορεία με τον πασίγνωστο χαρακτήρα Γουόλτερ Γουάιτ σε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του κόσμου, το Breaking Bad.

«Το όνομά μου είναι Γουόλτερ Γουάιτ. Είμαι μάγειρας Meth. Για δέκα χρόνια έφτιαχνα την καλύτερη μεθαμφεταμίνη στην Αλαμπάμα».

Κι όμως, τα παραπάνω λόγια δεν ακούγονται από τον χαρακτήρα Γουόλτερ Γουάιτ που έφτιαξε το δικό του «βασίλειο» στο Αλμπουρκέρκι του Νιου Μέξικο, αλλά από

τον 55χρονο Γουόλτερ Έντι Γουάιτ που ισχυρίζεται ότι για δέκα χρόνια έφτιαχνε την καλύτερη μεθαμφεταμίνη στην περιοχή του.

Ο πραγματικός Heisenberg, λοιπόν, που πουλούσε τα ναρκωτικά που έφτιαχνε από το 1998, είχε συλληφθεί δύο φορές από τις Αρχές της Αλαμπάμα. Ο Γουάιτ μίλησε στο περιοδικό Vice και περιέγραψε την πορεία του στην παρανομία, η οποία φυσικά περιελάμβανε και έναν συνεταίρο. Ο συνεργός ήταν αυτός που κάρφωσε τον Γουάιτ, όπως εξηγεί ο ίδιος ο «μάγειρας» στο περιοδικό. Τα μπλεξίματα με την αστυνομία και τα ναρκωτικά έκαναν τον Γουάιτ να εγκαταλείψει και την οικογένειά του.

Πάντως, η ζωή του μάγειρα μεθαμφεταμίνης, αν πάρουμε για παράδειγμα τον Γουάιτ από την Αλαμπάμα, δεν έχει σχέση με τη σειρά. Ο 55χρονος έχει χαλασμένα δόντια και είναι και ο ίδιος εθισμένος στα ναρκωτικά. Επιπλέον, βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, ενώ όλοι του οι φίλοι είναι ακόμα στη φυλακή.

Το 2008 μπήκε σε πρόγραμμα απεξάρτησης και επανένταξης, ενώ το 2012 παραβίασε την αναστολή του και βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των πλέον καταζητούμενων προσώπων στην Αλαμπάμα.

Η τελική δίκη θα γίνει το Μάρτιο του 2014 και πιθανό είναι να φυλακιστεί ισόβια για τα αδικήματα του. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν ο δημιουργός της σειράς, Vince Gilligan, γνώριζε την ιστορία, η οποία καθήλωσε το κοινό με 5 σεζόν από το 2008 έως το 2013.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα