Το πρώτο... reunion με Ρουμανία

15:01 16/12/2013 - Πηγή: TNSite
Αφετηρία για την ένδοξη γενιά της Πορτογαλίας αποτελεί το σημερινό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την Ρουμανία του 1994, του σπουδαίου Γκεόργκε Χάτζι, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων).

Εισιτήρια διατίθενται στις τιμές των 2 ευρώ και 5 ευρώ στο δίκτυο καταστημάτων Γερμανός. Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, εισιτήρια θα πωλούνται στα εκδοτήρια του Γηπέδου της Τούμπας από τις 10:00 π.μ.

Η είσοδος στον

αγώνα γίνεται μόνο με την επίδειξη του εισιτηρίου.

Την Εθνική του 2004 αποτελούν οι Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Βενετίδης, Νταμπίζας, Δέλλας, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Γιαννακόπουλος, Χαριστέας, Τσιάρτας, Νικολαΐδης, Χαλκιάς, Κατεργιαννάκης, Φύσσας, Βρύζας, Καφές, Γεωργιάδης, Γκούμας, Καψής και Λάκης.

Σε ρόλο προπονητή είναι πιθανό να δούμε τον Κώστα Κατσουράνη, αφού δεν μπορεί να παίξει λόγω της εμβόλιμης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Καραγκούνη.

Από την πλευρά του, ο Ότο Ρεχάγκελ ενημέρωσε πως δεν μπορεί να έρθει για αυτό το ματς, ενώ ο Γιάννης Τοπαλίδης έχει υποχρεώσεις με τον Βύζαντα Μεγάρων.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα