Μεγαλειώδης νίκη στο Οικονομικό Επιμελητήριο για τη ΔΗΚΙΟ – Συγχαρητήρια από Παπαμιμίκο

Δεν πρόλαβε να κάτσει η σκόνη από την νίκη της ΔΚΜ-ΔΑΠ στο Τεχνικό Επιμελητήριο, ήρθε και η χθεσινή πρωτιά της Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος για να πιστοποιηθεί η αθόρυβη και μεθοδική παρέμβαση που γίνεται από τη Νέα Δημοκρατία τους τελευταίους μήνες στους μεγαλύτερους επαγγελματικούς φορείς της χώρας.

H ΔΗΚΙΟ, όχι μόνο αναδείχθηκε πρώτη δύναμη, αλλά κατάφερε να ανοίξει την ψαλίδα από την δεύτερη

ΠΑΣΚΟ(ΠΑΣΟΚ) στις 8 μονάδες(32% ΔΗΚΙΟ και 24% ΠΑΣΚΟ) όταν στις προηγούμενες εκλογές, το 2010, το αποτέλεσμα κρίθηκε στα δεκαδικά. Στο μωσαϊκό των εκλογών, τέταρτη εμφανίζεται η ΣΥΝΑΡΟΕ, παράταξη την οποία στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, με μόλις 8%. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ΔΗΚΙΟ πήγε εξαιρετικά στα παραδοσιακά της κάστρα, Θεσσαλονίκη και Μαγνησία με τα ποσοστά της να πλησιάζουν το 60%, ενώ το συνολικό αποτέλεσμα κρίθηκε από την ανέλπιστα καλή της παρουσία στο Λεκανοπέδιο που έχει τον μεγαλύτερο όγκο των ψηφοφόρων και η ΔΗΚΙΟ κέρδισε με 3 μονάδες. Το σημαντικότερο στοιχείο όμως των εκλογών είναι ότι επήλθε μεγάλη ανανέωση στο στελεχιακό δυναμικό της Νέας Δημοκρατίας στο Ο.Ε.Ε. σε ποσοστό 60% και πάνω.

Συγχαρητήρια έδωσε και ο ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος, σε δηλώσεις του για τη νίκη της ΔΗΚΙΟ για τις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου:

«Συγχαίρουμε θερμά τη Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων για το μεγάλο της θρίαμβο στις χθεσινές εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, μετά τη νίκη των Μηχανικών. Οι Έλληνες Οικονομολόγοι στηρίζουν την υπεύθυνη και συνεπή στάση της ΔΗΚΙΟ, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης στις προσπάθειες του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, για την προώθηση των μεταρρυθμίσεων της Ελληνικής Οικονομίας και μήνυμα αναγνώρισης, ότι οι θυσίες του Ελληνικού λαού πιάνουν τόπο. Ένα μήνυμα ενότητας και ανανέωσης παντού. Ένα μήνυμα αναγνώρισης των άξιων και των ικανών. Ένα μήνυμα απέναντι στις δυνάμεις του λαϊκισμού».

The post Μεγαλειώδης νίκη στο Οικονομικό Επιμελητήριο για τη ΔΗΚΙΟ – Συγχαρητήρια από Παπαμιμίκο appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα