Το παρασκήνιο πίσω από την παραίτηση Μπούτου

14:43 8/11/2013 - Πηγή: TNSite

Οι τηλεοπτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες. Οι τριγμοί στη συνεργασία των δύο πλευρών είχαν αρχίσει από το καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μέτοχοι του σταθμού χρέωναν στον Πέτρο Μπούτο την πλήρη αποδυνάμωση του καναλιού σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού. Το μέχρι σήμερα πρώτο τηλεοπτικό «μαγαζί» της χώρας μοιάζει πλέον ευάλωτο. Η οικονομική δυσπραγία σαφώς είναι ο βασικός λόγος των όσων συμβαίνουν. Πηγές ήθελαν τον διευθυντή προγράμματος να παραιτείται τους καλοκαιρινούς μήνες και η αλήθεια δεν ήταν πολύ μακριά.

Ωστόσο

το γεγονός ότι υπήρξε συνέχεια της συνεργασίας έδωσε την εντύπωση πως επιτεύχθηκε συμβιβασμός μεταξύ των δύο πλευρών και ότι σε περίπτωση λήξης της «θητείας», αυτή θα συμβεί στο τέλος της χρονιάς, εφόσον ολοκληρωθεί η φετινή τηλεοπτική περίοδος.

Ο Πέτρος Μπούτος, ο οποίος σαφώς όλα αυτά τα χρόνια χάρισε στο Mega πολύ μεγάλες επιτυχίες και πρωτιές με τις επιλογές του, φαίνεται ότι τόσο πέρυσι όσο και αυτή τη χρονιά διένυε τη πιο δύσκολη περίοδο της καριέρας του. Ποιος άνεμος θα φυσήξει τώρα, όσον αφορά το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, κανείς δεν ξέρει.

Η σεναριολογία τον θέλει να συνεργάζεται με τον όμιλο ΑΝΤ1, όχι αναλαμβάνοντας τη θέση του Γιάννη Λάτσιου, αλλά για τη δημιουργία μιας εταιρείας τηλεοπτικών προγραμμάτων τόσο για το κανάλι του Αμαρουσίου όσο και για τα κανάλια ιδιοκτησίας του ομίλου σε βαλκανικές και άλλες χώρες, αλλά και για την οργάνωση των δορυφορικών του προγραμμάτων. Οσο για το Mega, το ζητούμενο είναι ποιος θα αναλάβει τα ηνία του προγράμματός του σε μια κρίσιμη χρονιά για το κανάλι.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα