Ποιο ζώδιο τραβάει σαν μαγνήτης τους άντρες!

13:36 8/11/2013 - Πηγή: TNSite

Ποια είναι αυτή που σε τραβάει σαν μαγνήτης και κολλάς σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Όμορφη, έξυπνη, δύσκολη, εύκολη, μεγάλη ή μικρή. Κάποια σίγουρα έχει τις πιο πολλές πιθανότητες!

ΚΡΙΟΣΗ γυναίκα – τρόπαιο! Όσο πιο δύσκολη ή αδιάφορη το παίζει τόσο το καλύτερο, αφού για αυτούς εκεί είναι η πρόκληση!

ΤΑΥΡΟΣΚαυτή και όποιος αντέξει! Πολλά υποσχόμενη στο κρεβάτι, με πιασίματα, αρκεί να μη μιλάει πολύ και να μη βιάζεται.

ΔΙΔΥΜΟΙΗ φρέσκια και δροσερή! Διασκεδαστική, σπιρτόζα, γρήγορη στις ανταπαντήσεις, πρόθυμη, χωρίς κολλήματα σε ερωτικά παιχνίδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣΤο αιώνιο θηλυκό

ή MILF! Πλούσιες καμπύλες, ιδίως στήθoς που τρέφει ερωτικές φαντασιώσεις αλλά παρέχει και φροντίδα.

ΛΕΩΝΗ ωραία της ημέρας! Με πλούσια όμορφα μαλλιά, υπάκουη που θα υποκλιθεί στην ανωτερότητά του και έτοιμη να ικανοποιήσει πρώτα αυτόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΗ τέλεια γυναίκα! Σένια σε όλα της αλλά χαμηλών τόνων και χωρίς να φέρνει αντιρρήσεις ή να δημιουργεί κόντρες, ίσως λίγο διαστροφική.

ΖΥΓΟΣΗ γυναίκα Diva! Γοητευτική, με ωραίο άρωμα και καλούς τρόπους που θα τους φλερτάρει απροκάλυπτα, ειδική στο παιχνίδι με τα μάτια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΗ εύκολη – ανυποψίαστη λεία! Χωρίς εξάρσεις αλλά με αγάπη και αντοχή στο σεξ και ιδιαίτερα επιρρεπής στο βρώμικο ερωτικό παιχνίδι.

ΤΟΞΟΤΗΣΗ πιτσιρίκα! Ή αυτή που μικροδείχνει, παιχνιδιάρα, γελαστή, χωρίς να κολλάει πάνω τους και να μην έχει κρατήματα στο κρεβάτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΗ Γυναίκα! Συνήθως μεγαλύτερης ηλικίας, επαγγελματίας, σοβαρή, να δείχνει πάγος αλλά στο κρεβάτι να μετατρέπεται σε ηφαίστειο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΗ ξεχωριστή και μη συνηθισμένη! Αυτή που τους φτιάχνει πρώτα στο μυαλό, που ο φίλος θα τους πει ότι δεν είναι η κατάλληλη, πολύ εφευρετική στο κρεβάτι.

ΙΧΘΥΕΣΗ ασθενής ή παρθένα! Χωρίς πολλές πρωτοβουλίες, με κάποιο πρόβλημα για να την παρηγορήσουν και ιδιαίτερα αγαπησιάρα στο κρεβάτι.

Πηγή: astrology.gr

Tsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα