Το εμπόδιο για Μαντούρο στον ΠΑΟΚ

08:36 2/1/2014 - Πηγή: TNSite
Κάποια ζητήματα που έχουν ανακύψει στη συνεργασία του με τη Σεβίλλη εμποδίζουν την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Χέντβιγκες Μαντούρο στον ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρουν και μέσα της Ανδαλουσίας, η συμφωνία του «Δικεφάλου του Βορρά» με τον Ολλανδό μεσοαμυντικό είναι δεδομένη, αλλά ο ποδοσφαιριστής αρνείται να υπογράψει μέχρι να διευθετηθούν κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν με την ισπανική ομάδα.

Ο Μαντούρο

έχει αποδεχτεί τους όρους που του προσφέρει ο ΠΑΟΚ, ωστόσο κι επειδή οι αποδοχές που προβλέπονται είναι μικρότερες από αυτές που θα είχε μένοντας στη Σεβίλλη, θέλει να πάρει κάποια χρήματα που του οφείλονται από τους Ανδαλουσιάνους και μέχρι να συμβεί αυτό δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Η πλευρά του ΠΑΟΚ δεν δείχνει διάθεση να πληρώσει τη Σεβίλλη για να ξεμπλοκάρει η υπόθεση και τηρεί στάση αναμονής αισιοδοξώντας πως ο Μαντούρο θα βρει τη χρυσή τομή με την τωρινή ομάδα του και θα υπογράψει ως ελεύθερος.

Την ίδια ώρα, ο έτερος μεσοαμυντικός που έχει απασχολήσει τον ΠΑΟΚ, ο Εγιόνγκ Ενό, βρίσκεται στο στόχαστρο και της Αντάλιασπορ, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας. «Ο Ενό αυτή την εβδομάδα θα βρεθεί στην Ολλανδία για να έχει ραντεβού με τους ανθρώπους του Άγιαξ για την μετακίνησή του. Ο παίκτης δεν έχει κάποιο πρόβλημα, μόνο η ομάδα έχει πρόβλημα για την μεταγραφή. Εκτός από εμάς ενδιαφέρονται άλλοι δύο ευρωπαϊκοί σύλλογοι», δήλωσε στον τουρκικό Τύπο.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα