Το δεύτερο «Χόμπιτ» έχει τρέιλερ!

19:36 12/6/2013 - Πηγή: TNSite

Τα χόμπιτ του Πίτερ Τζάκσον επιστρέφουν, αλλά δεν υπάρχει πια η ίδια αυξημένη προσδοκία. Όχι γιατί ξέρουμε πλέον με βεβαιότητα ότι θα τα βλέπουμε για αρκετό ακόμα καιρό στην οθόνη μέχρι να ολοκληρωθεί η κάπως ξεχειλωμένη τριλογία (για ένα βιβλίο πολύ μικρότερο από το υλικό του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών), αλλά περισσότερο γιατί το πρώτο «Hobbit: An Unexpected Journey» απογοήτευσε πολλούς θεατές – ίσως γιατί απλώς περίμεναν πάρα πολλά.

Αρχικά μιλούσαμε για δυο ταινίες, το φραντσάιζ τελικά επιμηκύνθηκε με τρεις, τα 48 καρέ το δευτερόλεπτο και η τελευταία 3D τεχνολογία

είχαν ακουστεί πολύ πιο συναρπαστικά από το τελικό αποτέλεσμα και τώρα το πρώτο τρέιλερ του σίκουελ «The Hobbit: The Desolation Of Smaug» είναι μεν γεγονός, αλλά όχι τηε ίδιας κλίμακας. Φυσικά η παρουσία του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς ως ο δράκος του τίτλου, τα νέα πρόσωπα όπως η Εβάντζελιν Λίλι, ο Λιουκ Έβανς, ο Λι Πέις, ο Στίβεν Φράι και ο Μίκαελ Πέρσμπραντ, αλλά και η επιστροφή των γνώριμων πρωταγωνιστών του Τζάκσον κεντρίζουν το ενδιαφέρον, ειδικά όσων ανυπομονούν να βυθιστούν και πάλι στο υπέροχο φαντασμαγορικό σύμπαν και τη θαυμάσια λογοτεχνική γλώσσα του Τόλκιν.

Η ταινία θα είναι η «γέφυρα» ανάμεσα στο πρώτο «Χόμπιτ» και το φινάλε που θα ακολουθήσει και η πρεμιέρα του Σμογκ απέχει ακόμα περίπου έξι μήνες – ως τις 13 Δεκεμβρίου. Μετά τη μάλλον χλιαρή υποδοχή του πρώτου μέρους της τριλογίας, είναι κρίσιμο η δεύτερη ταινία να «γυρίσει την παρτίδα», αν ο Τζάκσον θέλει να θυμούνται το «Χόμπιτ» ως μια κινηματογραφική ιστορία αντάξια του «Άρχοντα» ή ως ένα υπερφιλόδοξο εγχείρημα που ξεπέρασε τις δυνατότητές του. Διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας, αλλά το ελπίζουμε ολόψυχα.

Ανθή Νταουσάνη

e-go.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα