Τι σκέφτονται τα ζώδια μετά το κρεβάτι!

08:01 19/11/2013 - Πηγή: TNSite

Είναι ένα αίνιγμα ο άντρας που αγαπάς; Θα ήθελες να είσαι μέσα στο μυαλό του όταν κάνετε έρωτα; Και ποια γυναίκα δεν έχει την απορία, τι σκέφτεται επιτέλους ο σύντροφός της, μετά το κρεβάτι ! Πόσες φορές δεν θα ήθελες να σου μιλήσει επιτέλους, να σου ανοιχτεί, αλλά δεν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας! Και όμως, το ζώδιό του, είναι πολύ αποκαλυπτικό για τον τι σκάφτεται μετά την πράξη, που για σένα αυτό το «μετά», ίσως να είναι πιο πολύτιμο και από τον ίδιο τον έρωτα! Ας μάθουμε, τι έχει επιτέλους ο άντρας στο μυαλό του, μετά από αυτήν την τόσο προσωπική και καυτή στιγμή!

Κριός

Ο Κριός μετά δεν είναι σε θέση να κάνει βαθιές σκέψεις . Του απορροφά όλη του τη ζωτικότητα, αλλά και όλη του την εφευρετικότητα, στο πώς θα σε πείσει να κάνετε, απλά και άλλο ! Τα γλυκά λόγια και τις μεγάλες κουβέντες για την σχέση σας, δεν θα τα πάρεις από τον Κριό μετά το κρεβάτι, αλλά πριν! Εκεί που θα σου πει τα πάντα για να σε έχει αγκαλιά!

Ταύρος

Ο άντρας ταύρος, μετά , σκέφτεται, πολύ περισσότερο από εσένα, αν τον αγαπάς! Έχει τόσο μεγάλη ανάγκη την αγάπη και την αφοσίωσή σου, που θέλει από εσένα εκείνη την στιγμή, μια όποια απόδειξη της αγάπης σου. με λόγια, με χάδια, με φιλιά, με ματιές, με τα πάντα! Δεν είναι τόσο σίγουρος όσο νομίζεις, ή όσο δείχνει σε όλους τους άλλους, στον έρωτα είναι ευάλωτος.

Δίδυμοι

Ο άντρας Δίδυμος, ήδη με το που θα τελειώσει η διαδικασία του έρωτα, είναι εγκλωβισμένος! Θέλει να βγει έξω και να πάρει αέρα, να επικοινωνήσει με άλλους, να κάνει οτιδήποτε που θα σπάσει τη μαγεία, αλλά και τη φυλακή, του να είναι με ένα πρόσωπο, με μια γυναίκα! Είναι αλήθεια ότι έχει μεγάλη ανάγκη τον χώρο του για να αναπνεύσει, μην τον πνίξεις με πολλά λόγια αφοσίωσης!

Καρκίνος

Ο καρκίνος έχει τρομερή ανάγκη να ξέρει ότι τον αγαπάς, πρώτον, και δεύτερον, τον ενδιαφέρει πολύ η εικόνα του, εκείνη τη στιγμή! Ενώ γενικά είναι άνετος με τον εαυτό του εξωτερικά, τη στιγμή που έχει τελειώσει η διαδικασία του έρωτα, θα ήθελε να είναι πανέμορφος! Θα ήταν πολύ ωραίο από τη μεριά σου να τον παινέψεις και να του ησυχάσεις την ανασφάλεια, θα σε λατρέψει!

Λέων

Αμέσως, μα αμέσως με το που θα τελειώσετε το ερωτικό σας αγκάλιασμα, ο Λέων περιμένει να επιβεβαιώσεις τον αντρισμό του! Αν δεν το κάνεις πληγώνεται! Μα, κάθε φορά; Βεβαίως, κάθε φορά! Έχει πολύ μεγάλη ανάγκη την κολακεία από μεριάς σου, γιατί είναι πολύ σοβαρό θέμα για αυτόν το πώς πέρασες αυτήν την μοναδική στιγμή, θέλει να ξέρει ότι σε συντάραξε!

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι περίπλοκος μετά τον έρωτα. Ενώ δεν θέλει να σου δώσει να καταλάβεις τίποτα, είναι γεμάτος από πολύ βαθιά συναισθήματα, γιατί το κρεβάτι το ζει ολοκληρωτικά, είναι κάτι μεταφυσικό για αυτόν. Αν έχετε διαφορά ηλικίας, αν είναι μεγαλύτερος, οπωσδήποτε θα σε τιμήσει με κάποιο κοπλιμέντο. Σε μικρότερη ηλικία δεν το έχει πολύ εύκολο. Προτιμά την σιωπή, ή τα γέλια, που τα χρησιμοποιεί για αποφόρτιση.

Ζυγός

Ο Ζυγός μετά , είναι απόλυτα χαρούμενος και ευτυχισμένος! Και είναι έτοιμος για μεγάλα, όμορφα και γλυκά λόγια. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να μοιραστεί τις ανησυχίες σου, να ξεκινήσετε κουβέντα για τη σχέση σας, ή γενικά να πείτε οτιδήποτε. Του προκαλεί αφόρητη σχεδόν ευτυχία το κρεβάτι! Και του ανοίγει πραγματικά την ψυχή! Εκείνη την ώρα, μετά την πράξη, μπορεί να σου υποσχεθεί τα πάντα και να το εννοεί!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θέλει να ζήσει την πράξη σαν μια λυτρωτική διαδικασία. Και αν μετά του πεις πόσο το έζησες κι εσύ έτσι, θα το εκτιμήσει πολύ. Δεν θα στο πει ποτέ, αλλά μετά θα έχει πολύ ανάγκη από την εκτίμησή σου. το ξέρει ότι περνάει τα όρια, το κάνει συνειδητά, και μετά θέλει μια εξισορρόπηση, για να ξέρει ότι έχεις υπόψη σου πως είναι μόνο ένα παιχνίδι όλο αυτό που ζήσατε.

Τοξότης

Ο τοξότης μετά , σκέφτεται τι καλή που είσαι! Λατρεύει όχι μόνο το κρεβάτι, αλλά και τη γυναίκα, και πολύ ειδικά, την γυναίκα που έχει αγκαλιά! Θα θέλει να γελάσετε, να σου κάνει πλάκα, να σε περιποιηθεί φέρνοντάς σου στο κρεβάτι κάτι νόστιμο για να φας, θέλει να πάτε βόλτα, να κάνετε σχέδια, να δείτε ταινία, να μοιραστείτε όλη τη χαρά της ζωής!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θέλει να ξέρει ότι μετά το κρεβάτι, είστε και πάλι αξιοπρεπείς! Ο καλύτερος τρόπος να τον πείσεις για αυτό, είναι να κάνεις ότι ντύνεσαι, άσχετο αν οπωσδήποτε θα σε γδύσει μετά πάλι! Το κρεβάτι, παρ’ όλο που είναι από τις πιο μεγάλες του εμμονές, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να επεμβαίνει στην υπόλοιπη ζωή του. Έχει μεγάλη ανάγκη το να δείχνει απόλυτα σοβαρός. Και οι σοβαροί άνθρωποι, δεν κάνουν τέτοια πράγματα! Τρελό, αλλά έτσι λειτουργεί το μυαλό του. Ευτυχώς, δεν το εννοεί. Κάνει τέτοια πράγματα, και τα κάνει και καλά!

Υδροχόος

Ο υδροχόος, μετά, έχει τάσεις φυγής! Και αν δεν μπορεί να φύγει κανονικά, θα φύγει στο όνειρο και τον ύπνο! Είναι ένα πλάσμα πολύ αέρινο, πραγματικά, και δύσκολα μπορείς να τον καταλάβεις. Υπάρχει περίπτωση, αμέσως μετά το κρεβάτι, να ασχοληθεί με το αντικείμενο της δουλειάς του. Πάλι για φυγή πρόκειται. Δεν μπορείς να τον βγάλεις από εκεί, μόνο να πας με τα νερά του μπορείς.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς, είναι εντελώς απρόβλεπτος μετά το κρεβάτι. Είναι πολύ πιθανόν, να βυθιστεί στον ύπνο. Δεν είναι εντελώς ξεχωριστός ο ύπνος από ταν έρωτα για τον Ιχθύ, του φαίνεται τόσο όμορφη η δόνηση του σώματος, που το παίρνει για όνειρο! Ο ύπνος είναι το γλυκό του καταφύγιο, αλλάς ε καμία περίπτωση δεν είναι αδιαφορία. Ίσα – ίσα, που είναι η καλύτερη απόδειξη της αγάπης του!

Πηγή: oroskopos.tv

Tsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα