Τι κάνει σήμερα ο Νάσος Γαλακτερός;

12:21 13/12/2013 - Πηγή: TNSite
Ο Νάσος Γαλακτερός άρχισε την καριέρα του από τον Αμύντα και γρήγορα αναδείχθηκε. Τον απέκτησε η ΑΕΚ με την οποία έγινε γνωστός. Ήταν φιναλίστ Κυπέλλου Ελλάδας το 1992. Ένα χρόνο αργότερα, με την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, προκάλεσε διαμαρτυρίες από μερίδα οπαδών.

Τη σεζόν 1993-1994 αγωνίστηκε με τους δικέφαλους του Βορρά και κατέκτησε το Κύπελλο Κόρατς μέσα στην Τεργέστη. Το 1995 κατέκτησε

το Κύπελλο Ελλάδος και πάλι με τον ΠΑΟΚ.

Την επόμενη χρονιά μετακόμισε στον Πειραιά. Με τον Ολυμπιακό κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλο αλλά και την Ευρωλίγκα το 1997. Αυτά, σε συνδυασμό με τα άλλα δύο τρόπαια που κατέκτησε, τον έκαναν κάτοχο του τριπλ κράουν. Στη συνέχεια, αποκτήθηκε από τον Άρη, με τον οποίο και κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας το κύπελλο Ελλάδας το 1998. Ο Νάσος Γαλακτερός αγωνίστηκε και με τη φανέλα της Εθνικής.

Το 2011 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Τετράγωνο, το πρώτο του βιβλίο, ένα μυθιστόρημα με τίτλο «Τελευταίος αγώνας». Μια ερωτική ιστορία, με έντονα αυτοβιογραφικά στοιχεία. Σήμερα είναι παντρεμένος για τρίτη φορά με την δημοσιογράφο Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Όπως λέει στο newsbeast.gr, ο βετεράνος του μπάσκετ γράφει και ένα ακόμη βιβλίο, χωρίς όμως να ξέρει πότε θα το τελειώσει. «Όλα είναι θέμα διάθεσης», λέει τονίζοντας ότι δεν μπορεί να θεωρηθεί επαγγελματίας συγγραφέας.

Ο Νάσος Γαλακτερός πάντως δεν έχει απομακρυνθεί από το μπάσκετ. «Πάντα θα υπάρχει το μπάσκετ στη ζωή μου. Αυτό να ξέρετε συμβαίνει και με τους περισσότερους από εμάς. Θέλουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να ασχολούμαστε με το άθλημα», συμπληρώνει δεδομένου ότι είναι και μάνατζερ στην Εθνική Πανπαίδων.

Πιστεύει ότι το ταλέντο στην Ελλάδα υπάρχει αλλά πρέπει οι νέοι αθλητές να έχουν χαμηλά το κεφάλι. «Το σημαντικό είναι να ξεχωρίζουν μέσα στο γήπεδο. Ο αθλητισμός σε κάνει να είσαι προσγειωμένος», υποστηρίζει τονίζοντας ότι όποιος είναι να διακριθεί, θα το πετύχει μόνο με σκληρή δουλειά, υπομονή και χωρίς δημοσιότητες.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα