Με έναν «πιλότο» στα χέρια ο Κώστας Αρβανίτης αναζητά τηλεοπτική στέγη

Με έναν «πιλότο» στα χέρια γυρνάει από τοπικό σε τοπικό κανάλι της Αττικής, ζητώντας εκπομπή τρίωρης διάρκειας. Ο λόγος για τον επικεφαλής του ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Αρβανίτη, όπου με έναν στενό πυρήνα αποτελούμενο από τρεις έως τέσσερις δημοσιογράφους της πρώην ΕΡΤ έχουν φτιάξει μια δοκιμαστική εκπομπή τύπου, talk show και προσπαθούν να τη στεγάσουν τηλεοπτικά σε ένα από τα δεκάδες περιφερειακά κανάλια του λεκανοπεδίου. Μάταια όμως, αφού η προσπάθειά τους

– έως τώρα τουλάχιστον, δεν έχει ευοδωθεί. Φυσικά δεν αποκλείεται να συμβεί στο μέλλον, δεδομένου ότι δίνουν τα πάντα και δεν ζητούν τίποτα, πέραν της αγοράς τηλεοπτικού χρόνου.

Ανεξάρτητα από τις κινήσεις που κάνει η Κουμουνδούρου προκειμένου να αποκτήσει τηλεοπτική συχνότητα για να δημιουργήσει μια νέα κομματική τηλεόραση και υπακούν σε ένα πλάνο χρόνου που δεν ικανοποιούν τις άμεσες προσωπικές ανάγκες του δημοσιογράφου… Λέγεται ότι ο Κώστας Αρβανίτης, από την πρώτη στιγμή που έκλεισε το κεφάλαιο της ΕΡΤ, επιθυμούσε να επιστρέψει το συντομότερο στην τηλεόραση, θεωρώντας ότι το ραδιόφωνο δεν είναι αρκετό ώστε να περιοριστεί μόνο σε αυτό. Για αυτό και έκτοτε όλες οι κινήσεις του – σε επαγγελματικό επίπεδο, εξυπηρετούσαν αυτόν και μόνο τον σκοπό.

Keywords
Τυχαία Θέματα