Τι κάνει σήμερα η Μαρία Ιωαννίδου;

12:15 27/11/2013 - Πηγή: TNSite
Ολοκληρωμένη ως γυναίκα, πλήρης από έρωτες και συναισθήματα η Μαρία Ιωαννίδου εξακολουθεί να παραδίδει μαθήματα νεότητας. Της αρέσει άλλωστε να παραμένει ζωντανή και ευδιάθετη, παρά τις κακουχίες που πέρασε.

Στην πορεία της συμμετείχε σε πολύ γνωστές ελληνικές ταινίες τόσο σε ρόλο χορεύτριας όσο και σε ρόλο ηθοποιού. Εκτός αυτού, υπήρξε και σύζυγος του Φρέντυ Γερμανού.

Σήμερα, η Μαρία Ιωαννίδου κάνει πρόβες στον Οίκο Ευγηρίας «Η Ευτυχισμένη Δύσης» στο θέατρο Ορφέας και χορογραφεί

ένα παραμύθι με τίτλο «Γλυκοζαχαρούληδες» που θα κάνει περιοδεία και θα έρθει στην Αθήνα μόλις ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις στην επαρχία.

Εκτός αυτού, όμως, όπως αποκαλύπτει στο newsbeast.gr ετοιμάζει και τη βιογραφία της. «Πρόκειται για ένα μυθιστορηματικό βιβλίο στο οποίο θα αναφέρονται κομμάτια της ζωής μου. Δεν γνωρίζω πότε θα είναι έτοιμο, όμως, έχω αρχίσει να το γράφω εδώ και κάποιο καιρό», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Της αρέσει επίσης να διαβάζει, να ταξιδεύει όποτε της δίνεται η ευκαιρία και να πηγαίνει στον κινηματογράφο. Πάντως, παρά την αισιοδοξία της ως άνθρωπος, πέρασε αρκετά δύσκολα ειδικά όταν έχασε τη σχολή της στη Γλυφάδα. «Η κρίση άλλαξε τη ζωή μου πάρα πολύ. Όλα επιδεινώθηκαν όταν έχασα τη σχολή στη Γλυφάδα. Είναι πολύ άσχημο να τα μαζεύεις και να φεύγεις και να μην ευθύνεσαι κιόλας επειδή το φταίξιμο είναι άλλων», σημειώνει. Και προσθέτει: «Είναι άγριο πράγμα η πίεση και η καταπίεση. Ήταν ένα έργο μιας ζωής που χάθηκε».

Η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρεται και στη Ναταλία Γερμανού. «Με τη Ναταλία είμαστε οικογένεια», τονίζει «την αγαπώ πάρα πολύ. Λυπάμαι μόνο που δεν μπορώ να τη βλέπω τόσο συχνά όσο θα ήθελα», καταλήγει.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα